Samo je želela da je voli

OLIVERA BALAŠEVIĆ OTKRILA TAJNE IZ DETINJSTVA: Odnos sa ocem za nju je bio BOLAN!

Olivera Balašević otkrila je koje su bile njene dve najveće želje u detinjstvu.

11.12.2021 16:49

OLIVERA BALAŠEVIĆ OTKRILA TAJNE IZ DETINJSTVA: Odnos sa ocem za nju je bio BOLAN!
printscreen/instagram.com

Olivera Balašević, udovica poznatog pevača Đorđa Balaševića, koji je preminuo u februaru ove godine, prisetila se teških detalje iz svog detinjstva i mladosti i javno otkrila probleme koje je imala sa svojim ocem. 

Kao i kod svakog deteta, i Olivera je bila željna ljubavi i pažnje, a najviše se nadala pomirenju svojih roditelja i da će njen otac biti ponosan na nju, međutim njena želja nikada se nije ispunila.

Bila je vrlo uspešna u gimnastici, kojom se bavila u mladosti, a sve medalje je nosila kući kako bi usrećila majku, a i oca.

- Kada je počela moja sportska karijera, mislila sam da će pročitati ime u novinama i biti ponosan i pojaviti se na vratima, da će biti zajedno i srećni što imaju takvu decu - izjavila je Olivera, prisećajući se da je čak i prošetala ulicama gde njen otac živeo i radio. 

Ipak, najveći udarac za nju, bio je kada je okrenula svog oca na telefon na dan kada se rodila njena i Đorđeva ćerka:

- Odlučila sam ga nazvati kad se Jelena rodila. Predstavila sam se imenom i novim prezimenom. Pauza je dugo trajala. Samo je rekao: 'Grešiš'. Možda je mislio na to da se nisam javila. Negde smo u isto vreme spustili slušalicu, to je jedino što smo uradili zajedno.

Komentari (0)