Tuga!

DŽESI DŽEJ POTPUNO SLOMLJENA: Rekli su mi da je mojoj bebi stalo srce!

Pevačica Džesi Džej podelila je sa fanovima vest koja ju je potpuno slomila.

26.11.2021 22:17

DŽESI DŽEJ POTPUNO SLOMLJENA: Rekli su mi da je mojoj bebi stalo srce!
printscreen/instagram.com

Popularna pevačica Džesi Džej čuvala je svoju trudnoću od oka javnosti, sve dok nije saznala strašnu istinu. Naime, pevačica se oglasila na društvenoj mreži instagram i tom prilikom napisala je fanovima da je trudna, ali da je njenoj bebi prestalo da kuca srce.

- Juče ujutro sam se smejala sa prijateljem uz reči: 'Ozbiljno, kako ću sutra uvče izdržati svoju svirku u Los Anđelesu, a da celoj publici ne kažem da sam trudna?' - započela je emotivnu objavu Džesi, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

- Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da više nema otkucaja srca. Ovo jutro osećala sam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda neću. Zapravo ne znam. No, ono što znam da jeste da želim da pevam večeras. Ne zato što izbegavam tugu ili proces, već zato što znam da će mi večerašnje pevanje pomoći. Odradila sam dva nastupa u dve godine i mojoj duši to treba. Danas još više nego ikad ranije. Znam da će neki ljudi misliti da bi trebalo da otkažem nastup, ali u ovom trenutku jasno znam jednu stvar. Počela sam pevati kao mlada od radosti, da bih ispunila svoju dušu i terapiju ljubavi prema sebi, to se nikada nije promenilo i moram sada ovo obraditi na svoj način. 

Komentari (0)