Oženio lutku

BODIBILDER OŽENIO LUTKU: Na jednom sastanku nije nosila gaćice i to me je uzbudilo!

Ljubav ne bira, a ovaj čovek rešio je da za svoju životnu saputnicu izabere lutku u prirodnoj veličini.

26.11.2021 20:58

BODIBILDER OŽENIO LUTKU: Na jednom sastanku nije nosila gaćice i to me je uzbudilo!
printscreen/instagram.com

Bodibilder i glumac Juri Toloko iz Kazahstana prošle godine oženio je seks lutku Margo. Nažalost, njegov brak sa Marko, lutkom u prirodnoj veličini ubrzo je pukao, i doslovno i figurativno, kada se Margo izduvala, te je morao da nađe novu ljubav.

Kako prenosi hrvatski 24/7, ovaj bodibilder našao je utehu u Luni, takođe seks lutki, sa kojom pre pandemije nije imao prilike da ode na odmor, te je kada je ugrabio priliku da ode u Bugarsku na poslovni put poveo i nju.

- Bilo je to radno putovanje, ali je bilo i toliko romantično da ga smatram i medenim mesecom. Ostali smo u glavnom gradu Sofiji oko nedelju dana i bilo je neverovatno - rekao je Juri, pa nastavio:

- Bilo je puno seksa. Povremeno smo išli i uživo na Instagram jer su nas čekali moji pratitelji, koji su hteli da nas vide. Jednom, dok smo bili na romantičnoj večeri, konobar se prvo iznenadio mojom suprugom, ali je onda uživao gledajući nas. Ostali gosti takođe su stali da se fotografišu sa nama. Luna nosi vrlo kratke suknje i muškarci vole da je gledaju dok mi sedi u krilu. Takođe, na jednom od sastanaka nije nosila donje rublje i to me je uzbudilo, a primetili su i drugi ljudi oko mene.

Komentari (0)