Zanimljivosti

MONSTRUM PAF DEDI BIO JE OPSEDNUT HARIJEM I VILIJAMOM: Kada je policija ušla u njegovu kuću zanemeli su šta su tamo pronašli, na slikama su bili ONI!

Kontroverzni reper je uhapšen prošlog meseca, a zbog njegovih razvratnih žurki drhti svetski džet-set.

21.10.2024 19:01

MONSTRUM PAF DEDI BIO JE OPSEDNUT HARIJEM I VILIJAMOM: Kada je policija ušla u njegovu kuću zanemeli su šta su tamo pronašli, na slikama su bili ONI!
Profimedia

Kontroverzni reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi (54), koji je uhapšen po više tačaka otužnice, između ostalog i za trgovinu ljudima, navodno je bio opsednut britanskim prinčevima Vilijamom i Harijem. Kako piše Daily mail, on ih je stalno pozivao na svoje zloglasne žurke, tvrdi publicista Rob Šuter, koji je 2002. počeo da radi za Dedija.

Govoreći za BBC on je naglasio da britanski prinčevi nikad nisu prihvatili poziv repera, ali to njemu nije smetalo da ih uvek iznova i iznova poziva na žurke. Prema njegovim rečima, tokom samo dve godine on je više od 10 puta zvao Vlijama i Harija na žurke.

- Dedi je bio opsednut princom Harijem i princom Vilijamom. On sebe smatra kraljem, pa je sasvim logično da bi želeo da u svojoj pratnji ima dva princa. Ali, oni nikada nisu prihvatili njegove pozive, niti su bili deo njegovog sveta - naglasio je Šuter. 

Uprkos odbijanju braće da prisustvuju zabavama, Rob tvrdi da je njegov bivši poslodavac "uramio slike" princa od Velsa i vojvode od Saseksa i držao ih na zidu svoje kuće u Njujorku. Fotografija na kojoj britanski prinčevi poziraju sa Kanjeom Vestom i Paf Dedijem nastala je 2007. na šestočasovnom koncertu u znak sećanja na njihovu pokojnu majku princezu Dajanu u Vembli areni. Navodno su istražitelji, kada su nakon hapšenja Pi Didija ušli u njegovu kuću, zanemeli kada su u njegovim privatnim odajama zetkli fotografije dvojice kraljevića. 

Rob nije precizirao da li su događaji na koje su Hari i Vilijam pozvani bili Didijeve bele žurke, koje su se održavale u njegovom domu u Ist Hemptonu između 1998. i 2009. Bivši konobari su tvrdili da su se nagledali svega i svačega na njegovim razvratnim žurkama na kojima se navodno pio alkohol "začinjen" drogom. On je te žurke snimao, a zbog toga sad drhti svetski džet set. 

Paf Dedi je uhapšen prošlog meseca na Menhetnu nakon istrage o navodnoj trgovini ljudima i optužen je za drogiranje i silovanje maloletnih žrtava. Tužbe za seksualni napad se samo nižu, uključujući navode da je drogirao i silovao 13-godišnju devojčicu.

Teksaški advokat Toni Bazbi tvrdi da se javilo se više od 100 drugih potencijalnih žrtava.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)