Zanimljivosti

DRAMA U AUSTRALIJI, NA UDARU ČARLS I KAMILA: Njihov navodni sin otkrio jezivi plan, policija odmah reagovala!

Simon Dorante-Dej već godinama pokušava da dokaže da dete ljubavi iz njihove vanbračne afere.

19.10.2024 17:45

DRAMA U AUSTRALIJI, NA UDARU ČARLS I KAMILA: Njihov navodni sin otkrio jezivi plan, policija odmah reagovala!
Credit: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Britanski kralj Čarls III i kraljica Kamila doputovali su u Australiju u prvu posetu toj zemlji nakon što je obelodanjeno da britanski monarh ima rak. Dolaskom Čarlsa i Kamile dodatno je podignut oprez policije koja vodi računa o bezbednosti kraljevskog para.

Kako piše Daily mail, pod posebnom prismotrom je Simon Dorante-Dej (58) koji već godinama tvrdi i pokušava da dokaže kako je on dete ljubavi upravo Čarlsa i Kamile iz vremena njihove vanbračne afere.

Rođen je u Velikoj Britaniji 1966, a tvrdi da je potom dat na usvajanje kako bi se sakrilo da je Čarlsov sin. Da bi dokazao svoju tvrdnju on je zahtevao da se uradi DNK test, ali je odbijen. 

Kada je najavljeno da Čarls i Kamila dolaze u Australiju, Simon je poručio kako ima plan da se suoči s "roditeljima" oči u oči.

- Pitali su me šta ću da radim? Pa, bio bih vrlo glup kad ne bih iskoristio njihov dolazak u Sidnej da se ne suočim sa njima kad već dolaze u moju zemlju. A, bio bih još gluplji kad bih otkrio svoje planove prerano - kazao je on uoči dolaska kraljevskog para.

Zbog ovih njegovih reči, koje su mnogima zazvučale kao pretnja, a koje su preneli ne samo australijski već i britanski mediji, dodatno je pojačano obezbeđenje oko Čarlsa i Kamile, a policija prati svaki Simonov korak.

Ipak, kako su objasnili stručnjaci za bezbednost, nema razloga za strah jer će sve eventualne pretnje britanskom monarhu i kraljici biće uklonjene.

- Verovatno postoji oko 20 imena na listi za posmatranje. To što neki javno pričaju je jedno, a provere sumnjivih lica se rade tajno i procenjuje se njihova eventualna opasnost po one koji se štite. Lični telogranitelji kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile imaju zadatak da drže Dorante - Deja podalje od monarha i on jednostavno neće moći da im priđe - objasnio je za australijsko izdanje Daily maila stručnjak za bezbdenost koji je molio da ostane anoniman. 

Na spisku potencijalnih opasnosti po kralja i kraljicu nije samo njihov navodni vanbračni sin, već i sve druge osobe koje javno iznosile kritike na račun kraljevskog para ili su iz nekog razloga ljuti na njih.

Podsetimo, Simon Dorante - Dej tvrdi da je baka para koji ga je usvojio radila za pokojnu kraljicu Elizabetu II, a nedoslednost u njegovoj krštenici navela ga je na pomisao kako je vanbračni sin Čarlsa i Kamile iz vremena njihove zabranjene ljubavi. On je navodno sklonjen u Australiju kako ne bi mogao da zauzme mesto princa Vilijama i jednog dana zauzme tron Ujedinjenog Kraljevstva. 

Njegova priča već godinama intrigira medije, ali problem je što vremenski redosled događaja nije tačan. U vreme kad je on rođen Kamila je imala 18, a Čarls samo 17 godina i nisu se ni poznavali, tako da je nemoguće da su u to vreme dobili dete. Prema kraljevskim biografima, Čarls i Kamila su se prvi put sreli na polo utakmici u Vindzorskom Grejt Parku 1970. godine, četiri godine nakon rođenja Simona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)