Zanimljivosti

MEGASKANDAL, PROCURIO RAZGOVOR ČARLSA I KAMILE: Kralj Britanije je govorio svojoj izabranici šta bi joj sve radio, a onda spomenuo TAMPONE!

To je bio razgovor zbog kog se čitavo Kraljevstvo smejalo, a pokojna princeza Dajana ponavljala "Ovo je bolesno".

20.10.2024 09:45

MEGASKANDAL, PROCURIO RAZGOVOR ČARLSA I KAMILE: Kralj Britanije je govorio svojoj izabranici šta bi joj sve radio, a onda spomenuo TAMPONE!
Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Peta sezona serije The Crown (Kruna) izašla je na Netfliksu krajem 2022. godine, a na radost obožavatelja tog hit ostvarenja već je najavljena i šesta i to za novembar 2016. Istorijska drama se fokusira na život kraljice Elizabete II i njene porodice od četrdesetih godina prošlog veka do modernog doba.

Ali, ono što je posebno privuklo pažnju gledalaca i što nikako nije moglo da prođe nezapaženo jeste skandal koji je u Britaniji poznat kao "Camillagate", a o kom se u seriji naširoko govori. Podrazumeva se, glavni akter tog događaja je aktuelna kraljica Ostrva, Kamila, supruga kralja Čarlsa III. Skandal je takođe poznat i kao "Tampongate", a predstavlja šestominutni telefonski razgovor između kralja Čarlsa i Kamile čije je detalje objavio The Sunday Mirror u januaru davne 1993. godine.

JOHN RAINFORD/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Razgovor između Čarlsa i Kamile, a koji je objavljen 1993. godine, izazvao je skandal neviđenih razmera 

Razgovor se navodno dogodio 1989. godine, kada su i Čarls i Kamila bili u braku s drugim partnerima.

Pored detalja o njihovoj čežnji jedno za drugim, poznato je da je razgovor uključivao stih u kojem je aktuelni kralj, a tadašnji princ, izrazio želju da bude "tampon u pokušaju da bude bliži Kamili".

- Mmm. Užasno si dobar u tome da se snađeš - uzvratila je tada kraljica Kamila Čarlsu.

A onda je on nastavio.

- Oh, stani! Želim da osećam svoj put duž tebe, svuda po tebi i gore i dole i unutra i van...Posebno unutra i van - naveo je on očigledno potpuno zanesen strašću. 

Potom sledi njen odgovor.

- Oh, upravo to mi treba u ovom trenutku. Znam da bi me to oživelo. Ne mogu da podnesem nedelju uveče bez tebe - uzvratila je tada mlada Kamila.

Čarls zatim navodi da mu je potrebna nekoliko puta nedeljno.

- O, Bože. Živeću u tvojim pantalonama ili tako nešto. Bilo bi mnogo lakše! - rekao joj je Čarls.

Potom sledi pitanje:

- U šta ćeš se pretvoriti, u gaće? Oh, vratićeš se kao par gaćica - rekla je kroz osmeh Kamila. 

Čarls joj odgovara:

- Ili, ne daj Bože, Tampaks. Samo moja sreća! Moja sreća da sam bačen u toalet i da se zauvek vrtim na vrhu, nikad dole - govorio je Čarls, očigledno aludirajući na tampone koje žene koriste u vreme menstrualnog ciklusa. 

Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Skandalozan azgovor Kamile i Čarlsa došao je i do princeze Dajane


Ovaj razgovor je izazvao skandal u kraljevskoj porodici, a u periodu kada je došao do princeze Dajane, ona i Čarls su već bili razvedeni. Ipak, lični telohranitelj pokojne Ledi Di je rekao da je ona samo ponavljala: "Ovo je bolesno".

Inače, u pozivu iz 1989. sadašnji bračni par potvrđuje ljubav jedno prema drugom, a Čarls je još rekao Kamili: "Tvoje najveće dostignuće je da me voliš.

Razvod Čarlsa i Dajane objavljen je u decembru 1992, da bi konačno tačku na vezu stavili 1996. U avgustu 1997. Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu. Njen tadašnji partner, filmski producent Dodi Fajed, takođe je poginuo.

Za sve to vreme, Čarls je održavao vezu sa Kamilom i na kraju se oženio njom 2005. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)