Zanimljivosti

IMAO PROBLEME S ALKOHOLOM, BIO DVE GODINE U VEZI S OBOŽAVATELJKOM: Ona ga ostavila samog u hotelu, on umro dva dana kasnije

Bivši član grupe One Direction imao je problema sa zavisnošću.

17.10.2024 11:03

IMAO PROBLEME S ALKOHOLOM, BIO DVE GODINE U VEZI S OBOŽAVATELJKOM: Ona ga ostavila samog u hotelu, on umro dva dana kasnije
MC by Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši član popularnog muzičke grupe One Direction Lijam Pejn umro u sredu, 16. oktobra u 31. godini, nakon pada s trećeg sprata hotela. Ovu tragičnu vest potvrdile su lokalne vlasti iz El Sistema de Atencion Medica de Emergencias (SAME).

U satima pre nesreće Lijam Pejn je na Snеpčetu podelio fotografiju s devojkom Kejt Kesidi, prikazujući ih kako uživaju u zajedničkom trenutku. Na slici Lijam je pozirao u crnom kupaćem i s belim bejzbol kačketom, dok je Kejt nosila crni bikini.

Njihova sreća delovala je stvarna, što dodatno naglašava tragičnost gubitka.

Tanjug/AP

Lijam Pejn je ostao sam u hotelskoj sobi

Kejt Kasidi nije komentarisala Lijamovu smrt, ali je ranije napustila Argentinu i vratila se u Floridu 14. oktobra. Par je prvobitno planirao dvodnevni boravak u Južnoj Americi, ali su ostali dve nedelje da bi prisustvovali koncertu Najla Horana u Buenos Ajresu.

Kako je izgledala veza Lijama i Kejt

Njihova veza trajala je skoro dve godine, a Kejt je otkrila da je od detinjstva bila obožavalac Lijama i One Directiona. U jednom od svojih Tik-tok videa, podelila je crtež iz detinjstva koji je stvorila kada je imala deset godina, na kojem je bila nacrtana Lijamova figura.

Lijam Pejn i Kejt Kasidi započeli su romantičnu vezu, koja je postala sve javnija tokom 2022. i 2023. Par je prvi put viđen zajedno na zabavi za Noć veštica u oktobru 2022, obučeni kao Tomi Li i Pamela Anderson. Njihov prvi zajednički nastup na crvenom tepihu bio je na Britiš fešn avardsu u decembru iste godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

Tokom januara 2023. Kejt je delila njihove slike na društvenim mrežama, uključujući i sliku u liftu. U martu su prisustvovali premijeri dokumentarca "All of Those Voices”.

Iako su u maju 2023. izveštavali o privremenom raskidu, par je ponovo viđen zajedno u junu, držeći se za ruke u Londonu. Njihova romansa delovala je kao da se oporavila od razdvajanja kada su zabeleženi kako šetaju Parizom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

U septembru 2024., Kejt je podelila fotografiju sa venčanja, a nedelju dana kasnije objavila je video iz kuglane, gde je kroz osmeh istakla kako Lijam redovno ide s njom na kuglanje. Njihova veza je očigledno bila ispunjena ljubavlju i zajedničkim trenucima.

Lijam se borio s ličnim demonima

Lijam Pejn, koji je postao poznat 2010. kao član One Directiona, borio se s ličnim demonima tokom svoje karijere. Prošle godine, otkrio je da je proveo 100 dana na rehabilitaciji zbog problema s alkoholom, objašnjavajući da je morao da se udalji od svega da bi pronašao sebe.

- Osećao sam se kao da postajem osoba koju više ne prepoznajem. Morao sam da se suočim sa svojim unutrašnjim problemima, rekao je Lijam u jednom videu.

Tanjug/AP

Lijam Pejn se borio sa zavisnošću

Pevač je ostavio iza sebe sedmogodišnjeg sina Bera Greja Pejna, kojeg ima sa bivšom partnerkom Šeril Kol. Njegova smrt ostavila je dubok trag među fanovima, prijateljima i porodicom, koji ga pamte kao talentovanog umetnika i voljenu osobu.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)