Zanimljivosti

TRUDNA PEVAČICA IZAŠLA NA BINU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pogledajte video zbog kog je reagovalo na milione ljudi, gledali su je u neverici! (VIDEO)

Evaluna Montaner je Venecuelanka koja privlači veliku pažnju, a evo i zašto.

06.10.2024 20:11

TRUDNA PEVAČICA IZAŠLA NA BINU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pogledajte video zbog kog je reagovalo na milione ljudi, gledali su je u neverici! (VIDEO)
Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

Venecuelanska pevačica Evaluna Montaner gradi svoju karijeru već godinama, a neki njeni hitovi imaju više od 100 miliona pregleda na Jutjubu. Njen otac je Rikardo Montaner, poznati argentinsko-venecuelanski pevač. Posvetila se karijeri, a u poslednje vreme, neke promene su se dogodile i na privatnom planu. Ona je postala mama devojčice koju su njen suprug Kamilo Ečeveri i ona nazvali Indigo.

Dok je bila trudna jedan njen video je izazvao dilemu i naširoko je komentarisan. Naime, ona je započela muzičku turneju dok je bila u poodmakloj trudnoći.


- Naša turneja "Omiljeno mesto" je počela. Srećna sam što ponovo mogu da igram u Španiji, zemlji koja je bila tako velikodušna prema nama! Sinoć su nas svi dočekali u areni na tom koncertu! Hvala vam za toliko ljubavi - napisala je ona u opisu slike sa suprugom upravo sa tog koncerta.


Jedna stranica je podelila njen video kako igra i peva, a ono što je primetno je njen trudnički stomak.

- Najsmešniji par u istoriji! Zašto mi moramo da gledamo njen stomak?

- Ovo dvoje mi dižu šećer, a čak ih ne pratim.

- Smešno!

- Ona je super i neka pokazuje svoj stomak.

- Mogla je da izgleda mnogo bolje u nekoj pristojnijoj odeći, pokazati stomak nije loše, ali ga ne vole svi. Mislim da bi to trebalo da bude intimnije - neki su od komentara ispod videa.


Oo što se može videti na snimku je pevačica u majici na bretele koje je po sredini isečena i jasno se vidi njen trudnički stomak. Na nogama ima crni šorts i čizme sa ogromnom štiklom. Ona je sve vreme plesala i bila opuštena, a mnogi su baš iz tog razloga smatrali da je njen stajling neprikladan.

Šta vi mislite?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)