Zanimljivosti

KUPIO UKLETU KUĆU I UKRADENU LOBANJU - SPISKAO MILIONE, PA ZAPAO U DUGOVE: Slavni glumac otkrio kako je dotakao dno!

On je poznat po svom ekscentričnom ponašanju.

03.10.2024 19:15

KUPIO UKLETU KUĆU I UKRADENU LOBANJU - SPISKAO MILIONE, PA ZAPAO U DUGOVE: Slavni glumac otkrio kako je dotakao dno!
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni holivudski glumac Nikolas Kejdž (60) oduvek je bio poznat po sjajnim ulogama i ekscentričnom ponašanju. Glumio je u brojnim filmskim hitovima i dugo je bio na vrhu Holivuda. Zaradio je ogromno bogatstvo koje se procenjivalo na 150 miliona dolara, a onda je uspeo sve da spiska. Da, dobro ste pročitali potrošio je svih 150 miliona dolara i još ušao u dug od šest miliona.

Kako je nedavno u emisiji "60 Minutes" CBS priznao sam Nikolas njegova ljubav prema nekretninama ga je odvela u ponor i finansijsko dno.

- Previše sam ulagao u nekretnine. To su neki moji strahovi. A, onda je usledio slom kao u nekom lošem filmu B produkcije - kazao je on.

 

 

Nikolas je u jednom trenutku imao listu od čak 15 nekretnina. Luksuzna vila od 25 miliona dolara na samoj obali u Njuport Biču, imanje od 15,7 miliona dolara na Roud Ajlendu samo su neke od nekretnina koje je imao. Iz čistog hira je pazario sablasnu kuću u Nju Orleansu koja je bila poznata po tome da je ukleta?!

- Znate, ljudi imaju vilu na plaži, a ja sam imam svoju kuću sa duhovima - našalio se jednom prilikom glumac. 

Ali, Kejdž se nije zaustavio samo na kućama. Pazario piramidalnu grobnicu visoku 2, 7 metara uz konstataciju zašto da ne. Za 150.000 dolara je kupio hobotnicu kao kućnog ljubimca, za ogroman novac je pazario prvi strip o Supermenu i lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina koju je platio 276.000 dolara!

Ispostavilo se da je lobanja dinosaurusa ukradena, pa je morao je da je vrati, a ostao je bez novca. Kao da to nije bilo dosta, u svoj prebogat vozni park vredan više miliona dolara uparkirao je lambordžini koji je nekad vozio iranski šah i platio ga 446.820 dolara!

 

 

Kada je sve propalo, a on dotakao dno bacio se na snimanje filmova. I to bilo kakvih. Nije birao.

- Posao je uvek bio moj anđeo čuvar! Čak i ako je film ispao loš, ako scenario nije bio dobar uvek sam igrao najbolje što sam umeo, zato što mi je stalo - rekao je on, pretvarajući loše filmove u svoju ličnu sagu o povratku.

Ovih dana u Los Anđelesu ponovo je pred kamerama, a igra Spajdermena Noara u igranoj seriji "Noir". To je priča o starom i poniženom detektvu u Njujorku tridesetih godina prošlog veka koji je primoran da se uhvati u koštac sa svojim prošlim životom kao jedan i jedini superheroj u gradu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)