Zanimljivosti

KEJT MIDLTON PONOVO U JAVNOSTI: Ovo nije mogla da propusti, pa je uputila ove emotivne reči

Gde je to bila princeza od Velsa?

27.09.2024 10:22

KEJT MIDLTON PONOVO U JAVNOSTI: Ovo nije mogla da propusti, pa je uputila ove emotivne reči
Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, iznenadila je javnost svojom pojavom na baletskoj predstavi "Žizela" u prestižnom pozorištu Sadlers Wells u severnom Londonu, dok se i dalje oporavlja od zdravstvenih problema.

Na društvenoj mreži X, Kejt je opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", ističući da je produkcija "kreativnost u najboljem izdanju".

Ova poseta dolazi u trenutku kada se princeza vraća svojim javnim obavezama nakon teških meseci. Ranije ove nedelje, održala je sastanak u zamku Vindzor, gde je razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, što je događaj koji svake godine okuplja mnoge poznate ličnosti i doprinosi prikupljanju sredstava za različite humanitarne svrhe.

Zdravlje Kejt Midlton je danas bolje. Podsećamo, ona je u januaru 2023. godine imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon operacije otkrivene prekancerozne ćelije. Odluka da prođe preventivnu hemoterapiju dodatno je osnažila njen duh, a princeza je početkom septembra podelila video snimak na kojem sa suprugom, princom Vilijamom, i njihovom troje dece, izražava zahvalnost zbog završetka tretmana.

- Osećam se bolje i radujem se što ću se vratiti radu, izjavila je Kejt, dodajući da planira da preuzme "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima. Njena poseta baletu ne samo da je simbol njene otpornosti, već i njenog nesmanjenog entuzijazma za umetnost i kulturu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)