Zanimljivosti

"PIJANA JE, JEDVA GOVORI": Karmen Elektra je bila BOGINJA na zemlji, a sad frapira javnost - ovo je bolno za gledanje

Zvezda "Čuvara plaže" više ne liči na sebe.

25.09.2024 08:42

"PIJANA JE, JEDVA GOVORI": Karmen Elektra je bila BOGINJA na zemlji, a sad frapira javnost - ovo je bolno za gledanje
Profimedia/Printskrin

Karmen Elektra, poznata zvezda 90-ih, nedavno je gostovala u podcastu "The Skinny Confidential" sa Lorin Bostik povodom 35. godišnjice serije "Baywatch" (Čuvari plaže). Dok se Elektra prisetila svojih nezaboravnih trenutaka, uključujući rad za Playboy i susrete sa poznatim ličnostima poput Princa i Denisa Rodmana, njeno ponašanje tokom intervjua izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Printskrin: Youtube

Karmen Elektra pijana u podkastu

Mnogi gledaoci su primetili da se 52-godišnja glumica pojavila u intervjuu s nesigurnim i neurednim izgledom, što je pokrenulo spekulacije da je možda bila pod uticajem opijata.

- Izgleda toliko pijana da jedva izgovara reči. Ovo je bilo bolno slušati. Ne mogu se zamisliti da sedim tamo i pokušavam da se pretvaram da je sve normalno, napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao:

- Ovo je bilo teško za gledati, bilo mi je teško da završim ceo video. Nije bila skoncentrisana, a ja sam se nadao dobrom intervjuu!

Međutim, izvor blizak produkciji tvrdi da je Elektra zapravo bila zaražena koronavirusom u to vreme, što je moglo uticati na njeno ponašanje. Mnogi su hvalili voditeljku zbog profesionalizma u vođenju intervjua uprkos neobičnoj situaciji.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)