Zanimljivosti

KOLINDA POKAZALA STRUK KAO U DEVOJČICE: Cela srpska plata za cipele, a tek da vidite kombinezon! (FOTO)

Bivša hrvatska predsednica ponosna je na svoju figuru.

23.09.2024 18:45

KOLINDA POKAZALA STRUK KAO U DEVOJČICE: Cela srpska plata za cipele, a tek da vidite kombinezon! (FOTO)
Instagram/printskrin

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović (56) doterala je liniju do savršenstva. Nekad prilično bucmasta plavuša sad se maksimalno stesala i pokazala struk kao u devojčice. Ona je na Instagramu postavila fotografije sa jednog događaja u inostranstvu koje su privukle veliku pažnju.

Kolinda je odabrala jarko žuti kombinezon poznatog hrvatskog brenda, a kaišem je istakla tanani struk koji nije imala verovatno od svojih dvadesetih godina. 

Dva puta ista kombinacija

Kolinda je jarko žuti kombinezon, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim uklopila, uz bele cipele tačnije salonke s metalnim ukrasom brenda Salvatore Ferragamo koje koštaju kao cela srpska plata - tačnije 695 evra, piše Story.hr.

Printscreen Instagram/kolinda_gk

Kolinda nije mogla da prođe nezapaženo u ovakvom kombinezonu

Od nakita je imala minđuše i sat, a pozirala se sa osmehom. Ovo nije prvi put da bivša hrvatska predsednica nosi ovaj kombinezon što je prilično neuobičajeno za javne ličnosti koje vode računa da se ne pojavljuju dva puta u istoj odevnoj kombinaciji.

Ali, očigledno da Kolinda na to ne daje ni pet para, već nosi ono što voli i što joj dobro stoji. Kolinda je mršavija nego ikad, a vitak stas, prema sopstvenim rečima, duguje promeni ishrane.

Printscreen Instagram/kolinda_gk

Kombinezon je uparila sa skupim brendiranim cipelama

Kako su svojevremeno pisali hrvatski mediji, njihova bivša liderka je na posebnom režimu ishrane zahvaljujući kom je skinula višak kilograma. Plan njene ishrane je osmislio sarajevski nutricionista Kenan Mandra. 

- Za moj izgled je zadužena mediteranska ishrana, dosta kretanja i puno vode sa česme. Kafu izbegavam zbog kofeina, a crno vino zbog intolernacije na histamin. Od masnoća koristim domaće maslinovo ulje i malo maslaca. U frižideru uvek imam mnogo voća i povrća, posebno avokada. Iz ishrane sam u potpunosti izbacila šećer i hleb - ispričala je svojevremeno Kolinda za hrvatske medije.

Ona svakodnevno pije dosta proteinskih šejkova i jede isključivo zdrave namirnice među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)