Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O KOLINDINOM KOMBINEZONU: Kolindine obline u prvom planu, a kad čujete cenu ružičaste kombinacije, bićete u neverici (FOTO)

Komentari samo pristižu.

30.01.2024 19:45

SVI PRIČAJU O  KOLINDINOM KOMBINEZONU: Kolindine obline u prvom planu, a kad čujete cenu ružičaste kombinacije, bićete u neverici (FOTO)
Tanjug/AP

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović povukla se iz javnog života ali ne i sa društvenih mreža. Od kada nije na čelu države, posvetila se potpuno transformaciji fizičkog izgleda, što nije prošlo nezapaženo kod tamnošnje javnosti. 

TANJUG / FOTO HINA / DARIO GRZELJ

Kolinda Grabar Kitarović godinama je kuburila sa viškom kilograma

Iako je promenila navike koje se tiču hrane i pića, te su se njene bujne obline potpuno istopile, neke navike ipak ne menja. Reč je o skupom modnom ukusu. Kolinda se tako pohvalila fotografijom u ružičastom kombinezonu modne kuće Valentino. Cena ovog odevnog komada je čak 7.500 evra! 

Celokupni izgled upotpunila je kaišem takođe Valentino koji košta 470 evra. Za jedno večeru bivša predsednica ponela je skoro 8000 evra samo u garderobi, ne računajući pritom obuću.

 

 

Izgleda da ova lepa plavuša živi svoj najbolji život i da ne mari za bilo kakve komentare koji pristižu sa svih staha. Neki je hvale, drugi osuđuju ali ona uživa za sve pare u pravom smislu te reči.

Inače, Kolinda se posvetila potpuno novom životnom stilu nakon zdravstvenih problema sa kojima se suočila. Bolovi u ruci, koji su je mučili dosta dugo su se pogoršali, te je ubrzo potom bila upućena na operaciju kičme. Sa tim saznanjem, došla je i odluka da se pozabavi viškom kilograma koji se sa godinama nagomilao. Bivša predsednica se odlučila za liposukcijsku ishranu, koja je izrazito pogodna za brzo skidanje viška masnih naslaga.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)