Zanimljivosti

VRAĆA SE DŽEPNA VENERA VRELIJA NEGO IKAD: Mnogi su je poslali u penziju - a ona grmi kao nikad

Slavna pevačica je najavila nastup u Evropi narednog leta.

19.09.2024 15:35

VRAĆA SE DŽEPNA VENERA VRELIJA NEGO IKAD: Mnogi su je poslali u penziju - a ona grmi kao nikad
YOUTUBE / Planet / Profimedia

Kajli Minog (56) godinama se držala podalje od javnosti. Poslednju turneju pod imenom "Step Back in Time: The Definitive Collection" imala je 2019. i nakon toga gotovo nestala. Tu i tamo bi se povremeno pojavila na dodeli neke od nagrada, ali se suštinski o njoj nije mnogo znalo.

I kad su svi pomislili da je otišla u penziju, ona se vraća jača i bolja nego ikad. Pre nešto manje od godinu dana ona je objavila novi album "Tension".

Zakazala koncerte

Kako piše The Sun, Kajli se vraća u velikom stilu i na scenu i to koncertonom turnejom naredne godine pod imenom "Tension Tour" koju počinje u maju u Velikoj Britaniji. Samo u ovoj zemlji imaće devet koncerata uključujući i dva nastupa u čuvenoj londonskoh O2 Areni.

 

Kajli je najavila i svoj 17 album koji će objaviti 18. oktobra znači za manje od godinu dana, kao svojevrsni nastavak albuma "Tension" koji i dalje suvereno vlada top listama.

- Jedva čekam da podelim lepe i divlje trenutke sa fanovima širom sveta, slaveći Tension eru i još mnogo toga. Ovo će biti uzbudljiva vožnja, pa se pripremite da izbliza uživate u svetlima pozornice - poručila je pevačica oduševljenim fanovima. 

Kao najava novog albuma koji će objaviti 18. oktobra, Kajli će 27. septembra će objaviti singl za koji se veruje da će biti još jedan hit.

 

 

Slavna pevačica rodom iz Australije, koju zbog visine od samo 152 cm zovu džepna Venera, uveliko gazi šestu deceniju života, ali izgleda nikad bolje. I dalje je prezgodna što se može videti i u spotu za numeru "My Oh My" koju je objavila u avgustu. Iako je muzički aktivna, poslednjih sedam godina nema koncerte, pa su mnogi pomislili da je otišla u penziju, a ona se vraća bolja i jača nego ikad. 

Sa 40 miliona singlova i 25 miliona albuma smatra se za najuspešniju pevačicu posle Madone. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)