Zanimljivosti

SRPKINJA ENA PROŠETALA NEMAČKOM U SPAVAĆICI: Zasela na stepenice poznate galerije u izdanju za prvu bračnu noć (FOTO)

Ena Luna je otišla korak dalje.

07.09.2024 21:11

SRPKINJA ENA PROŠETALA NEMAČKOM U SPAVAĆICI: Zasela na stepenice poznate galerije u izdanju za prvu bračnu noć (FOTO)
Foto: Instagram enaluna

Srpska influenserka Ena Luna važi za jednu od stilizovanijih na našim prostorima. Majka je dve ćerke, a nedavno je pokrenula sopstveni biznis. Sarađuje sa poznatim brendovima, a na društvenim mrežama je i te kako popularna. Prati je neverovatnih 190.000 ljudi, prvenstveno žena, koje se oduševljavaju njenom modnom stilu. 

Jedna je od retkih koja izvrsno kombinuje komade garderobe koje poseduje. Nekada su to skupi komadi, a često pazari i u buticima i na mestima gde može bar svaka druga devojka. 

Ena Luna je trenutno u Nemačkoj, te nije poznato da li tamo sprema novi projekat ili samo odmara. Bilo kako bilo, influenseri su poznati po tome da spajaju lepo i korisno. Tako i ona, koristi svaku priliku da se slika i obogati svoj profil, ali i pokaže lepšu stranu influenserskog života. Ona je posetila Konig galeriju u Nemačkoj, a osim što je uživala u umetnosti, odlučila je da napravi nekoliko fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Ena je na sebi imala neobičnu haljinu ili možda čak spavaćicu bele boje koja deluje kao da je providna. Iskombinovala je nemoguće, pa je obula i duboke čizme braon boje. Preko haljine je obukla maslinasto zeleni sako koji je očigledno prikrivao delove haljine koji se provide. Još jedna slika izbliza ne definiše jasno da li je ovo što je obukla providno ili ne, ali reklo bi se da se koža jasno vidi.


Zanimljivo je da je preko zadnjice imala zavezanu košulju. Kao i uvek, i ova njena objava je pozitivno komentarisana, a mnogi su oduševljeni njenim stilom i neosopornom lepotom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)