Zanimljivosti

RAZVRATNOJ PRINCEZI PITON PREKRIVAO GRUDI I MASIRALI JE U TOLPESU: Sada je smerna supruga i očekuje četvrto dete! (FOTO)

Bavila se modelingom i bila u rijalitiju.

04.09.2024 18:10

RAZVRATNOJ PRINCEZI PITON PREKRIVAO GRUDI I MASIRALI JE U TOLPESU: Sada je smerna supruga i očekuje četvrto dete! (FOTO)
FREDRIK SANDBERG / AFP / Profimedia

Švedska princeza Sofija (39), koja danas važi za uzor kraljevskog ponašanja, imala je prilično problematičnu prošlosti pre nego što je postala deo švedske kraljevske porodice. Njena prošlost, obeležena modelingom i pojavljivanjem u rijaliti emisijama, često je iznenađenje za one koji je danas vide kao uzornu suprugu princa Karla Filipa.

Sofija trenurtno očekuje svoje četvrto dete, a pre nego što se skrasila bila je poznata po svom divljem načinu života. U mladosti, 2004. godine pozirala je u toplesu za magazin Slitz, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. U jednom od svojih prvih angažmana kao model, nosila je samo kamuflažni donji veš, dok je živi piton bio jedini pokrivač njenih grudi.

Njena karijera brzo je dobila na zamahu, a osvojila je i titulu Miss Slitz, što ju je dodatno lansiralo u centar pažnje. Ubrzo nakon toga, učestvovala je u popularnom rijaliti programu Paradise Hotel, gde je, između ostalog, snimljena kako je mjedan muški takmičar masira dok je u donjem vešu i  u toplesu, a o tome piše i Daily Mail.

 

 

Međutim, njen život se drastično promenio kada se preselila u Njujork 2005. godine kako bi studirala računovodstvo i poslovni razvoj. Upisala se i na kurs joge, gde je postala sertifikovani instruktor. Dok je bila u Njujorku, postala je poznata u krugovima A-liste, često prisustvujući glamuroznim zabavama sa slavnim ličnostima poput.

Sofija je po povratku u Švedsku nastavila svoje obrazovanje, upisavši se na Univerzitet u Stokholmu, gde je studirala globalnu etiku, dečija i omladinska prava, kao i rodne studije i međunarodne odnose.

 

 

Iako je njen put do kraljevske titule bio sve, samo ne uobičajen, princeza Sofija danas uživa ugled kao predana supruga i majka, dok sa princom Karlom Filipom iščekuje dolazak četvrtog deteta. Njena transformacija od modela do uzorne princeze pokazuje kako se život može drastično promeniti, donoseći sa sobom novi nivo odgovornosti i ugleda.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)