Zanimljivosti

GOVORILI SU DA JE LEPŠI OD BRED PITA: Šok transformacija glumca - masna kosa, poguren hod gde nestade onaj slatkiš?

Proslavio se se ulogom u nastavku hita "Top Gan: Maverik" i filmu "Tornado 2".

22.08.2024 14:30

GOVORILI SU DA JE LEPŠI OD BRED PITA: Šok transformacija glumca -  masna kosa, poguren hod gde nestade onaj slatkiš?
Credit: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

Holivudski lepotan Glen Pauel (35) proglašen je novom filmskom zvezdom nakon uloge u nastavku čuvenog hita "Top Gan: Maverik". Po lepoti su ga poredili sa Bred Pitom i tvrdili da je lepši,  a njegovom širokom osmehu niko nije mogao da odoli.

Žene širom sveta su ludele za zgodnim Teksašaninom, a onda se sve promenilo. Pauel je nedavno snimljen i od nekadašnjeg lepotana nije ostalo ništa, skroz se upropastio.

Šta mu se desilo?

Glen je slikan sa dugom, masnom kosom koja mu je u bičevima padala oko lica, imao je deformisan nos i retke brkove! Jednom rečju potpuno je neprepoznatljiv. Čak je i hoda nekako pogureno. Ali, bez brige. Njegova transformacija je samo trenutna i za potrebe snimanja humorističke serije u kojoj glumac igra Čeda Pauersa. 

Credit: Christopher Oquendo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Niko nije prepoznao lepotana u novoj ulozi

 

Lepi glumac se u potpunosti posvetio novoj ulozi. Šminkeri su mu za potrebe uloge kvoterbeka napravili veliki, protetički nos. Na glavi je nosio plavu periku, a iznad gornje usne retke brčiće. Pauel je šetao napolju pod jakim suncem noseći veliku crnu torbu preko desnog ramena. 

Glen tumači lik osramoćenog kvoterbeka koji se prerušava u Čeda Pauersa i ulazi u fudbalski tim kako bi oživeo svoju fudbalsku karijeru.

Ova humoristička serija vrlo popularna širom sveta zasniva se na skeču Elija Meninga koji je ranije emitovan na ESPN plus. 

Kako je ranije objasnio Pauel veliki je ljubitelj američkog fudbala i sa oduševljenjem je prihvatio ulogu Čeda Pauersa.

- Uzbuđen sam što sam deo ovog tima i jedva čekam da uvedem Čeda u igru uz njegov slogan - misli brzo, trči brzo! - rekao je on. 

Pauel se nedavno pojavio na premijeri akcionog trilera "Tornado 2" u kojem igra jednu od glavnih uloga i zaplesao sa fanovima. Snimak je postao hit na društvenim mrežama i izazvao pozitivne reakcije širom sveta.

 

 

Video je skupio više od 11 miliona pregleda samo na TikToku.

- Rekla bih da ga želim ali neću, ja moram da ga imam!

- Zašto on izgleda ovako dobro?

- Ovo je tako slatko, i on je presladak - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)