Zanimljivosti

SRPSKI KOŠARKAŠ POSTAO BIZNISMEN! Lepa Mina i Nemanja sagradili svoju kuću iz snova, evo kako izgleda (FOTO GALERIJA)

Sa manekenkom je sportista godinama zajedno, a njihova ljubav samo jača.

20.08.2024 12:01

SRPSKI KOŠARKAŠ POSTAO BIZNISMEN! Lepa Mina i Nemanja sagradili svoju kuću iz snova, evo kako izgleda (FOTO GALERIJA)
Printskrin/Instagram/minamilutinovic, ATAImages

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović godinama su pažljivo štedeli te su sada uspeli sebi da priušte ono o čemu su oduvek maštali. Oni su pazarili nekretninu na Zlataru, a tamo su napravili pravu oazu mira.

Na početku je to trebalo da to bude kutak za njih, ali onda su se predomislili.

- Nemanja i Mina se ne razbacuju novcem. Iako vole luksuzna putovanja i firmirane stvari, oni godinama štede, pa su odlučili da taj novac ulože u izgradnju ove kućice. U početku su mislili da ovo bude kutak samo za njih, ali su tokom gradnje shvatili da bi za njih bilo najbolje da počnu ovaj biznis s nekretninama. U pitanju je jednospratna kuća za odmor sa zanimljivim krovom koja je smeštena usred šume. U njoj je sve podređeno uživanju, poseduje čak i velnes i spa i lepo veliko dvorište - rekao je izvor za Kurir.

Da podsetimo, Mina Mulutinović ima 29 godina, a široj javnosti je postala poznata kada se pojavila u dva spota pevača Saše Kovačevića.

10 godina su zajedno, a evo kako su se upoznali

Od Nemanje je mlađa samo tri godine, a ove godine, oni slave tačno deceniju kako su zajedno. Naime, kada su počeli da se zabavljaju Mina je imala 19, a on 23 godine. Jednom prilikom ispričala je kako su se upoznali.

- Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - ispričala je Mina jednom prilikom za magazin Gloria.


I pored svih prepreka, oni su još uvek zajedno, a imaju i ćerkicu koja je kruna njihove ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)