Zanimljivosti

NAJSTARIJA OLIMPIJKA IZGLEDA BRUTALNO, A JOŠ JE NEVINA U 43. GODINI: Od muškaraca traži samo jedno!

Plavokosa Amerikanka već godinama privlači ogromnu pažnju.

12.08.2024 19:01

NAJSTARIJA OLIMPIJKA IZGLEDA BRUTALNO, A JOŠ JE NEVINA U 43. GODINI:  Od muškaraca traži samo jedno!
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia, Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amerikanka Lolo Džons (42) je na upravo završenim Olimpijskim igrama u Parizu bila najstarija učenica, a takmičila se u 100 metara sa preponama. Još zanimljiviji je njen privatni život, a Lolo kaže da je i dalje devica, i da svoju nevinost želi da sačuva do braka.

Iako se vremešna Lolo nije proslavila na Olimpijadi, ostaje zapamćeno da je najstarija žena u istoriji koja se pojavila u trci na 100 metara sa preponama.

Međutim, mnogo više pažnje privlači njen izgled, kao i izjave koje se godinama komentarišu.

- Uveke sam želele da moja nevinost bude poklon za mog muža. Ali, nije ovo bila laka odluka. Ovo je najteža stvar koju sam uradila u životu, teže od priprema za Olimpijadu, teže od diplomiranja na fakultetu... Toliko je komlikovano ostati devica do braka - ispričala je Lolo i dodala da je napravila veliku grešku jer je javno pričala o svojoj odluci da ostane nevina do braka.

FAUGERE/DPPI-SIPA / Sipa Press / Profimedia

Lolo Džons privlači ogromnu pažnju

 

 - To je ubilo moj ljubavni život. Ranije sam bar imala neku šansu, a sada je sve drugačije. A svaki put se pitam: OK, kada je najbolje vreme da mu kažem? Da sačekam još malo, ili da mu odmah kažem kako stoje stvari - tvrdi Lolo i napominje da joj je apstinencija napravila problem i na sportsom planu.

River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lolo Džons želi da ostane nevina do braka

 

- U startu sam u minusu, jer vam intimni odnosi, u stvari, pomažu dok trenirate. U slobodno vreme se bavim baštovanstvom, znam da to zvuči čudno, ali pokušavam radim stvari koje me smiruju - otkrila je lepa atletičarka koja je pre dve godine zamrznula svoje jajne ćelije u nadi da će u budućnosti postati majka, prenosi businessinsider.com.

Inače, Lolo Džons je još davne 2012. u intervjuu za HBO prvi put otkrila da je i dalje nevina...   

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)