Zanimljivosti

IMA SKORO 50, A SVAKU DEVOJKU JE OSTAVIO KAD NAPUNI 25: Samo jedna je "preživela" i to zbog ovoga

Kako tvrde oni koji ga poznaju Leonardo Di Kaprio ima spisak pravila koje mora da se pridržava njegova lepša polovina.

30.07.2024 09:30

IMA SKORO 50, A SVAKU DEVOJKU JE OSTAVIO KAD NAPUNI 25: Samo jedna je "preživela" i to zbog ovoga
Profimedia

Slavni glumac Leonardo Di Kaprio (49) ima spisak stogih pravila kad je u pitanju izbor, ali i zabavljanje sa devojkama. Do sad je uvek ostavljao sve svoje devojke čim napune 25 godina, a čini se, barem za sada, da je italijanski top model Vitorija Ćereti uspela da preskoči tu magičnu granicu, jer ima 26 godina i dalje je u vezi sa Leonardom.

Ali, ovo je samo jedno u nizu bizarnih pravila kojih se pridržava holivudski glumac kad su u pitanju devojke s kojima se zabavlja.

Leova pravila

Kako je za InTouch Weekly rekao izvor blizak čuvenom glumcu Di Kaprio ima čitav spisak pravila koje njegova izabraniza mora da ispuni u protivnom sledi raskid. 

- Leo i dalje igra po svojim pravilima kada su u pitanju veze, naročito kad je u vezi sa nekim ko ima gust poslovni raspored i sjajnu karijeru kao što je Vitorija. Naravno, ume da bude uviđajan do nekih granica, ali ako želite da budete s njim morate da poštujete njegova pravila - rekao je izvor.

Tanjug/AP

Leonardo ima spisak pravila za svoje devojke

On je otkrio da glumac maksimalno uživa tokom leta i da tad želi da njegova devojka bude uz njega.

- Tokom leta Leo želi da maksimalno iskoristi vreme svog odmora i napuni baterije i tad može da radi šta god poželi. Nekad traži da devojka bude uz njega, nekad kao što je to slučaj ovog leta, svako se provodi za sebe. To je posebno evidentno poslednjih nedelja, jer su u potpuno različitim zemljama. On je posvećen svom načinu života i okružen je ljudima koji ga podstiču - kazao je izvor.

Po svemu sudeći Vitorija je dobro upoznata sa njegovim pravilima i na njih je pristala kad su već godinu dana zadejno. I ne samo to. Ona je jedna od malobrojnih devojka slavnog glumca koja je upoznala njegovu mamu što je po Leonardu velika čast i signal da s njom planira ozbiljno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Glumac i lepa italijanska manekenka upoznali su se prolog leta na Ibici. Tada su prvi put fotografisani zajedno kako kupuju sladoled. 

Međutim, tek od oktobra Di Kaprio je počeo da je naziva svojom devojkom. Njegovi prijatelji smatraju da je omađijan lepom Italijankom, ali on je stalno okružen lepoticama u čijem društvu uživa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)