Zanimljivosti

PLASTIČNA LJUBAVNICA OTKRILA DETALJ O NAJBOGATIJEM ČOVEKU NA SVETU: Svima su vilice pale, ovo niste znali!

Evo šta smo to novo saznali od Loren Sančez.

27.07.2024 13:01

PLASTIČNA LJUBAVNICA OTKRILA DETALJ O NAJBOGATIJEM ČOVEKU NA SVETU: Svima su vilice pale, ovo niste znali!
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loren Sančez, verenica milijardera i osnivača Amazona Džefa Bezosa, tvrdi da postoji nepoznata strana njegovog života i rada, koju javnost retko vidi.

- Ljudi zapravo ne znaju za jedan aspekt njegovog rada gde on pokušava da stvori bolji svet. Džef je izuzetno fokusiran na dobrotvorne svrhe, rekla je Sančez u intervjuu sa Evom Longorijom za The Hollywood Reporter.

Profimedia

Loren Sančez i Džef Bezos

Sančez je naglasila da par radi sa organizacijama koje se bave hitnim problemima i onima koje imaju jasan, efikasan plan za stvaranje promena. Jedna od njih je dobrotvorna organizacija Mary's Place, koja osnažuje beskućnike i decu.

- Zaista se fokusira na porodice koje nemaju dom. Često su to majke koje su možda u nasilnoj vezi i treba da zadrže svoju decu i odu, rekla je Sančez, a prenosi Insider. 

Jedan od značajnih koraka koje je milijarder preduzeo u saradnji sa Mary's Place je postavljanje skloništa za beskućnike unutar Amazonovih kancelarija u Sijetlu.

- To je neverovatno, znam, dodala je Sančez.

Profimedia.rs

Loren Sančez danas zovu plastična ljubavnica

Podsetimo, Džef Bezos se zaljubio u Loren Sančez dok je još bio u braku sa Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece. U to vreme, Sančez je bila udata za Patrika Vajtsela. Njihova veza izazvala je medijske skandale jer su se viđali tajno, a navodno su se upoznali preko njenog tadašnjeg muža. Bezos i Sančez, koju od tada zovu plastična ljubavnica, su se verili 2023. godine, nakon skoro pet godina zabavljanja.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)