Zanimljivosti

ČIPKANI DONJI VEŠ, ŠTIKLE I GOLA KOŽA: Glumica (66) se posle 32 godine ponovo fotkala u najizazovnijoj pozi svih vremena

Slavna glumica ne mari ni za godine, a ni za tuđa mišljenja - i radi šta joj se radi.

12.07.2024 13:47

ČIPKANI DONJI VEŠ, ŠTIKLE I GOLA KOŽA: Glumica (66) se posle 32 godine ponovo fotkala u najizazovnijoj pozi svih vremena
Tanjug/AP

Holivudska diva Šeron Stoun ponovo je uzburkala fanove nakon što je rekreirala kultnu scenu iz erotskog trilera "Niske strasti" (Basic Instinct). Prelepa 66-godišnja glumica podelila je na Instagramu zapanjujuću sliku na kojoj je obučena u crveni čipkani bodi, 32 godine nakon što je stekla slavu kao opasna zavodnica Ketrin Tremel.

Scena ispitivanja iz "Niskih strasti" (Basic Instinct) koja je postala jedna od najzloglasnijih u istoriji filma, prikazuje Ketrin Tremel, koju su policajci ispitivali, uključujući i Majkla Daglasa. Tokom te ključne scene, Ketrin namerno raskrsti noge, ostavljajući policajce zbunjene jer u tom trenutku nije nosila donji veš.

Ova scena je izazvala ogromnu pažnju i kontroverzu kada je prvi put prikazana, a sada je ponovo došla u fokus zahvaljujući Šeron Stoun koja je svojom vernom rekreacijom legendarne scene ponovo skrenula pažnju na nju.

Iako je taj trenutak iz filma učinio Šeron Stoun instant senzacijom, glumica je ranije tvrdila da je bila "prevarena" da se izloži pred kamerama. U svojim memoarima, Šeron je opisala kako je u besu ošamarila svog režisera Pola Verhoevena i napustila premijeru filma nakon što je saznala da je njen udeo u sceni bio daleko veći nego što je prvotno navedeno.

Verhoeven je, s druge strane, oštro odbacio njene tvrdnje, naglašavajući da svaka glumica zna šta može da očekuje kada se od nje traži da se skine pred kamerom.

Uprkos kontroverzama, Stoun ostaje dosledna i ne žali zbog svog učešća u filmu.

- Kajanja su kao prdezi, ne možete ih vratiti. Kada jednom izađu, smrdljivo je i nestalo je, našalila se ranije.

Ova ponovna rekreacija kultne scene ne samo da podseća na jedan od najznačajnijih trenutaka u karijeri Šeron Stoun, već i na način na koji se njen rad i dalje pamti i ceni u filmskom svetu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)