Zanimljivosti

SLAVNA PEVAČICA BLISTA NA FOTKAMA, A REALNOST JE DALEKO OD TOGA: Isplivao video zvezdi sa Met Gale - i to BEZ FOTOŠOPA! HAOS!

Evo kako zapravo izgledaju svetske lepotice!

11.05.2024 09:38

SLAVNA PEVAČICA BLISTA NA FOTKAMA, A REALNOST JE DALEKO OD TOGA: Isplivao video zvezdi sa Met Gale - i to BEZ FOTOŠOPA! HAOS!
Matt Crossick / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznato je da mnoge dame na Instagramu prikazuju sebe u bajkovitom izdanju, dok u relanosti to izgleda sasvim drugačije. Kod poznatih ličnosti je takva situacija krajnje uobičajena, budući da mnogi nikada neće saznati kako njihovo lice zaista izgleda izbliza, ili bez šminke. Filteri i aplikacije za ulepšavanje su tu da pruže lažnu, najbolju sliku koja će potom obići svet. 

Rezultat su devojčice širom planete koje grcaju u suzama jer nemaju figuru peščanog sata poput rijaliti zvezde Kim Kardašijan ili idealnu boju tena poput pevačice Dženifer Lopez. Ipak, oštrom oku paparaca na nedavnoj Met Gali nije promaklo da izbliza uslika i izoštri fotografije mnogih poznatih dama. Moglo bi se primetiti da se fotografije koje su ugledale svetlost dana, bez filtera, drastično razlikuju od onih koje zvezde objavljuju na svojim Instagram nalozima. 

 

 

Dženifer Lopez

Prva na udaru kritika bile je latino diva Dženifer Lopez (54). Ona je na svom Instagramu objavila fotografije koje su sve ostavile bez teksta. Na onoj koja je osvanula na drugom nalogu bila je njena mnogo realnija verzija. Tako odmah dolazi do izražaja kako je Lopezova bila prilično umorna i neispavana. Njen izraz lica je prilično bezvoljan i deluje da je na Met Gala došla samo da bi ispoštovala događaj. 

Veću pažnju privuklo je i njeno lice, gde su uočljive bile bore na čelu, kao i one ispod očiju. Nazolabijalne bore koje idu od nosa do usana su takođe došle do izražaja, a mnogima nisu promakle ni vešte ruke šminkera. Tako je očigledno da je olovka iscrtana preko spoljašnje ivice usana u pokušaju da joj usne izgledaju punije. 

 

 

Kim Kardašijan

Starleta Kim Kardašijan (43) se trudi da maksimlano obradi sve svoje fotografije tako da se maltene ne može naći ona na kojoj se vidi njeno lice bez prerade. Ipak i to se desilo. Ma koliko Kim botoksirala lice i trudila se da nema ni jednu jedinu boru, njena koža nije savršena.

Pod teškim puderima koji se obično koriste kako bi šminka istrajala maksimalan broj sati, mogle su se videti sitne nesavršenosti koje čak i Kim ima, pogotovo u predelu čela.

 

 

Demi Mur

Glumica Demi Mur (61) čini se da izgleda sve bolje iako je uveliko kročila u sedmu deceniju. Njena linija je savršena, a na dugoj kosi i porcelanskom tenu bi joj pozavideo svako. Ipak, i kod nje je istina izbila na videlo. Naime, ma koliko glumica deluje očuvano i mladiliko činjenica je da su godine i u njenom slučaju ostavile traga, a to se najbolje vidi na očima prilikom smejanja. 

Ni mnoge druge dame nisu ostale pošteđene, a samo neke od njih su pevačice Rita Ora i Dua Lipa, glumica Pamela Anderson, Meg Rajan, teniserka Serena Vilijams i noge druge dame koje su samo pokazule da su od krvi i mesa.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)