Zanimljivosti

OVOM POTEZU PRINCA HARIJA SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta je uradio Kejt u jeku njene borbe sa kancerom

Vilijam je bio iznenađen i zabrinut, ali ju je podržao.

10.05.2024 11:03

OVOM POTEZU PRINCA HARIJA SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta je uradio Kejt u jeku njene borbe sa kancerom
Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton i njen dever princ Hari nekada su bili bliski prijatelji. Do zahlađenja je došlo nakon njegovog venčanja sa Megan Markl.

Situacija se dodatno zakomplikovala nakon objavljivanja njegovih  kontroverznih memoara "Rezervni" (Spare) u kojoj je odbegli kraljević u javnost izneo neke od mračnih tajni britanske kraljevske porodice. 

Tada je izbio žestok sukob među braćom, zahladneli su odnosi i između Kejt i Harija. Ali, to se promenilo nakon što je princeza od Velsa saopštila da boluje od raka

Profimedia

Kejt i Hari su nekad bili bliski prijatelji, njemu se poveravala

Dosta je zle krvi

Kako je ispričao izvor blizak kraljevskoj prodici za magazin Life and Style, Hari je bio u šoku kad je saznao da je njegova snaja teško bolesna i odmah je pozvao telefonom.

- Svi pretpostavljaju da Kejt ne voli Harija, ali oni imaju posebnu vezu koju malo ljudi zaista razume. Ona i Hari su jedno vreme bili izuzetno bliski. Poverila mu se tokom nekih od svojih najmračnijih trenutaka, pa se njemu obratila i sada kad vodi borbu sa rakom - rekao je izvor. 

Kejt i Hari navodno su u stalnom telefonskom kontaku o čemu se spekuliše u medijima već mesecima. Njihovim supružnicima nija bilo baš pravo, ali nisu imali izbora.

- Megan bila malo ljuta kad je saznala i u početku se osećala, možda, pomalo izdanom… Ali, prihvatila je novonastalu situaciju. Ona zna da su Hari i Kejt postali prijatelji mnogo pre nego što se ona pojavila u životu vojvode od Saseksa. Vilijam je bio iznenađen i zabrinut kad je saznao da je njegova žena u kontaktu sa njegovim bratom, ali ju je ipak podržao - dodao je izvor.

Tanjug/AP

Vilijamu nije bilo baš pravo kad je saznao, ali je podržao ženu

Da ova teorija nije daleko od istine govori i podatak da je upravo Kejt bila ta koja je rekla da je dosta "zle krvi" i da je vreme da se zakopaju ratne sekire među porodicama pre svega zbog njihove dece.

- Iako Kejt voli Vilijama i poverava se svom mužu, lakše joj je da o određenim stvarima razgovara sa Harijem. On je uvek je bio dobar slušalac - poručio je izvor, a prenosi Yahoo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)