Zanimljivosti

OVOJ PEVAČICI SU GOVORILI DA JE "BEBA KITA U BIKINIJU" I KRITIKOVALI ZBOG CELULITA: Danas prkosi svima, njena transformacija će vas šokirati (FOTO)

Evo kako ova lepotica sada izgleda!

06.05.2024 10:16

OVOJ PEVAČICI SU GOVORILI DA JE "BEBA KITA U BIKINIJU" I KRITIKOVALI ZBOG CELULITA: Danas prkosi svima, njena transformacija će vas šokirati (FOTO)
Profimedia

Pevačica Kamila Kabeljo, iako okružena slavom i bogatstvom, nije imuna na izazove koje nose svakodnevni život i okrutni komentari javnosti. Nakon što je dugo vremena bila meta negativnih komentara zbog nekoliko kilograma viška, Kamila se sada ponosno predstavlja sa svojom transformisanom figurom, zatvarajući usta svima koji su je kritikovali.

Pandemija koronavirusa donela je sa sobom izazove za mnoge, a Kamila nije bila izuzetak. Kako je sama priznala, tražila je utehu u hrani tokom teških trenutaka izolacije.

Međutim, nakon što je pandemija prošla, Kamila se suočila sa zluradim komentarima nakon što je objavila fotografije u bikiniju.

 

"Izgleda kao nasukani kit", "Ona je beba kita" i "Ne vidim ništa dalje od tog celulita", samo su neki od jezivih komentara koji su odzvanjali medijima u tom periodu. 

 

Nije lako podnosila kritike

Izuzetno ružni i okrutni komentari su na nju ipak ostavili traga.

- Nisam obraćala pažnju na to kako izgledam, ali komentari su me uznemirili. Podsetila sam se koliko je to uticalo na moje samopouzdanje, otkrila je Kamila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Napadi na njen izgled postali su još suroviji kada je bila u vezi sa poznatim pevačem Šonom Mendesom. Spekulacije da je raskid između njih posledica njenih viška kilograma samo su dodatno pogoršale situaciju. Međutim, umesto da se povuče, Kamila je dobila podršku žena širom sveta koje su cenile njen otvoren pristup "manama".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Sada, Kamila je iznenadila sve novom figurom koju ponosno pokazuje na nedavnim fotografijama. Njen trud u oblikovanju linije jasno je vidljiv, a pevačica sada bez kompleksa nosi odeću koja ističe njenu vitkost i zategnutost.

I moramo priznati, ona je primer odlučnosti i ljubavi prema sebi jer nije dozvolila da je negativni komentari pokopaju, nego je iz svega izašla još jača - i zadovoljnija. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)