Zanimljivosti

ALEKSANDRA RADOVIĆ KAO ANĐELINA DŽOLI: Nikad vrelije izdanje, šlic do pupka mami uzdahe (FOTO)

Pevačica kao holivudska diva.

10.04.2024 19:30

ALEKSANDRA RADOVIĆ KAO ANĐELINA DŽOLI: Nikad vrelije izdanje, šlic do pupka mami uzdahe (FOTO)
instagram-printscreen-alexandradovic

Pevačica Aleksandra Radović (49) je na pragu šeste decenije, a mnogi se slažu kako ona iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na Instagramu još jednom je dokazala da je dama od stila. Kreacija koju je ponela na nastupu u Skoplju ponovo je zapalila društvene mreže.

Aleksandra se pohvalila kako je počela da kreira svoju kolekciju haljina. Nedavno je zablistala u svom prvom modelu, a dok se kolekcija priprema, tokom nastupa u Severnoj Makedoniji ponela je jednu od haljina koje nisu njenog dizajna, ali u kojoj je ponovo izgledala poput holivudske dive.

Haljina koju je ponela bila duga, crna ,svilena toaleta koja je dosezala do zemlje. U gornjem delu tela bila je u vidu top korseta i sirena kroja pratla je liniju tela. Na levom boku imala veoma dubok šlic, pa su do izražaja došle pevačicine duge vitke noge. 

Preko korseta bio je detalj od crnih perlica koje su padale duž cele haljine. Radovićeva je uz ovu elegantnu kreaciju ponela duge plišane crne rukvaci sa detaljima od cirkona i perli, a od obuće je izabrala crne šljokičaste salonke. Mnogi su se složili da joj šiške savršeno pristaju, a ostatak kose vezala je u dug rep, dok je i odabir šminke bio upadljiviji, a dominirao je karmin ciklama boje.

 

Mnogi su se složili da pevačica nikad nije izgledala bolje. Ređali su se komentari da je liniju dovela do savršenstva, a usledila je salva pohvala i od onih koji su imali tu sreću da prisustvuju njenom koncertu u Makedoniji.

- Koliko lepote vidim na svakoj tvojoj slici.

- Diva i tačka!

- Žena, majka, kraljica i neviđeno kvalitetan vokal, hvala na divnoj večeri!

- Sve si lepša i lepša!

- Kako joj uspeva da je svaki put sve lepša i lepša?

- Čisto savršenstvo - neke su od pohvala koje je dobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)