Zanimljivosti

ALEKSANDRA RADOVIĆ POČINJE DA KREIRA HALJINE, A U SVOJOJ PRVOJ KREACIJI JE ZABLISTALA: "Lepša od Monike Beluči!" (FOTO)

Pevačica je multitalentovana umetnica.

06.04.2024 18:05

ALEKSANDRA RADOVIĆ POČINJE DA KREIRA HALJINE, A U SVOJOJ PRVOJ KREACIJI JE ZABLISTALA: "Lepša od Monike Beluči!" (FOTO)
ATA images

Pevačica Aleksandra Radović (49) je na pragu šeste decenije, a mnogi se slažu kako ona iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na Instagramu još jednom je dokazala da je dama od stila. Kreacija koju je ponela na nastupu u Makedoniji ne samo što joj je stajala kao salivena, već je izgledala kao jedna od toaleta koje se mogu poneti za izlazak na crveni tepih svetskih metropola.

Aleksandra je dokazala da ne samo što je jedan od najboljih vokala u našoj zemlji, kompozitor i tekstopisac, već je odlučila da svoj talenat sa muzike prenese i na polje mode. Naime, haljina koju je ponela je prva iz kolekcije koju priprema.

instagram-printscreen-alexandradovic

Aleksandra Radović

Ona je u opisu fotografije na Instagram priči ponosno objavila “Dress by me”, ističući da niko drugi nije učestovavao u njenom odabiru kreacije. Budući da toaleta nije nimalo jednostavna, mnogima je prvo palo na pamet da Radovićeva nema stilistu, već da sama bira kreacije koje će obući. Međutim, tek u opisu fotografija našlo se i pojašnjenje da je ova toaleta njenih ruku delo.

Haljina ima tamnosivu osnovu sa šljokicama. Materijal je svečan, pa bi se ova kreacija mogla srvrstati u red haljina za svečane prilike. Dekolte je dubok, a kreacija je u stilu haljina sirena kroja prati liniju tela dosežući do zemlje, sa šlepom koji se vuče po tlu. U gornjem delu su vidne naramenice, posle kojih se nalazi manji prorez na početku ruku, od kojih kreću dugi rukavi. Aleksandra je vidno posvetlela kosu, i dalje nosi šiške, a za ovaj nastup akcenat je bio na haljini u kojoj je pevačica izgleda božanstveno. Odlučila se za šminku u zemljanim tonovima i jednostavnu frizuru koja je "dala glavnu reč" upravo haljini koju je Aleksandra dizajnirala. 

- Kako vam se dopada moja prva haljina iz kolekcije koju spremam? - pitala je pevačice svoje pratice.

 

 

Njenih 167.000 pratilaca nije ostalo bez komentara, a sličnost sa glumicom Monikom Beluči je ponovo isticana.

- Lepša od Monike Beluči.

- Ako su sve haljine ovako lepe i elegantne, kolekcija će biti top!

- Ova žena nikad leša!

- Divna haljina na prelepoj ženi. O glasu da ne pričamo. Makedonci će uživati ovih dana.

- Savršenstvo od žene.

- Simbol lepote i kvaliteta - pisali su joj fanovi, oduševljeni kako kreacijom, tako i lepotom pevačice.

instagram-printscreen-alexandradovic

Aleksandra Radović

BONUS VIDEO:

Komentari (0)