Zanimljivosti

SKANDAL MAJSTOR LAMAR ODOM IMA NOVU LJUBAV: Posle Kloi ide iz greške u grešku, a trenutno se zabavlja sa transrodnom glumicom (FOTO+VIDEO)

Danijel Aleksis je nova romasa nekadašnje NBA zvezde.

21.03.2024 16:20

SKANDAL MAJSTOR LAMAR ODOM IMA NOVU LJUBAV: Posle Kloi ide iz greške u grešku, a trenutno se zabavlja sa transrodnom glumicom (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP,Credit: Keeping Up with Sports/PLANET / Planet / Profimedia

Lamar Odom, nekada renomirani NBA igrač, prešao je sa terena profesionalne košarke u oblast rijaliti televizije i tabloida, a njegov život je u centru pažnje. Njegova burna veza sa Kloi Kardašijan, koja je zasenila njegove poslednje godine u NBA ligi, bila je u centru javnosti. Nakon njihovog razlaza, njegova nova veza privlači sve veću pažnju.

Odom je i nakon Kloi otvoreno pokazivao stalnu naklonost prema njoj, uprkos njegovim prevarama i ličnim borbama. Njegovi javni pozivi da se pomiri sa Kloi bili su praćeni nizom kratkotrajnih veza, uključujući burnu romansu sa fitnes instruktorkom Sabrinom Par. Odomova kasnija veza sa Karli Red je odlučno opovrgnuta kao “čisto platonska”, ostavljajući javnost zaintrigiranom njegovim daljim ljubavnim potezima.

Tanjug/AP,Credit: Keeping Up with Sports/PLANET / Planet / Profimedia

Najpoznatiji je po vezi sa Kloi Kardašijan

Lamarovo prisno druženje sa pevačem Todrikom Holom tokom njegovog boravka u Velikom bratu, privuklo je značajniju pažnju javnosti. Iako je navodno bilo sve samo u vidu flerta i druženja, odnos je kulminirao Odomovim neočekivanim odlaskom iz emisije nakon svađe sa Todrikom.

Nedavna bliskost Lamara sa transrodnom glumicom i modelom Danijel Aleksis izazvala je veliko interesovanje i spekulacije. Danijel je čak javno priznala da je Lamar "jedan od najlepših ljudi sa kojima se susrela”.

Njegova najnovija veza sa Danijel naglašava njegovu otvorenost za prihvatanje različitih oblika naklonosti i druženja. Ipak u jedno je i dalje siguran, a to je da njegova bivša ljubav Kloi Kardašijan ne zaslužuje brojne prevare od strane oca njene dece, Tristana Tompsona, a o tome piše portla ninhbinh247.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)