Zanimljivosti

MISTERIOZAN ŽIVOT TURSKE GLUMICE KOJA JE OSVOJILA BALKAN: Zvezda serije "Recept za ljubav" krije ovu tajnu vrednu milione (FOTO)

Sera Ariturk je lepotica i multitalentovana umetnica.

03.03.2024 20:40

MISTERIOZAN ŽIVOT TURSKE GLUMICE KOJA JE OSVOJILA BALKAN: Zvezda serije "Recept za ljubav" krije ovu tajnu vrednu milione (FOTO)
youtube/TV100 Okan Bayülgen İle Uykusuzlar Kulübü

Sera Ariturk je rođena 22. juna 1998. godine u Istanbulu, u Turskoj. Poznata po svom interesovanju i talentu za muziku, Arıturk se usavršavala u oblasti gitare obukom koju je imala kod jednog turskog umetnika. Ariturk prve korake u muzičkoj karijeri napravila je učešćem u džez horu Bogazici. Sera Ariturk, koja je završila svoje obrazovanje u privatnoj anatolskoj srednjoj školi Denizati, kasnije je primljena na Univerzitet Adžıbadem Mehmet Ali Aidınlar. Ariturk, koji je 2019. godine zakoračio u svet muzike svojom pesmom „Kendimi Bilmeden“, uspeo je da svojim talentima dopre do široke publike.

Sera Ariturk, koja je pokazala uspešan nastup na polju glume kao i svoju muzičku karijeru, izašla je pred publiku kao glavna glumica u TV seriji „Askın Tarifi“. Publika u Srbiji upoznala je kroz popularnu seriju "Recept za ljubav" koja se emitovala prošle jeseni. 

Navodeći da se muzikom bavi dugi niz godina, lepa glumica navodi da je tek upoznala glumu. Rekla je da je veliki obožavatelj Ejmi Vajnhaus u svakoj prilici, kao i da je njeno novo iskustvo u oblasti glume veoma novo i uzbudljivo.

 

Dok se o njenim glumačkim koracima može pronaći bezbroj informacija, kao i podaci o obrazovanju, ljubav i intimni život je velika misterija. Turski mediji uprkos velikoj znatiželji nisu uspeli da izvuku nijedan detalj o lepo Seri. Međutim, neke stvari se ipak ne mogu toliko kriti.

 

@bege

gaza basmadım ağladılarrrrrr ♬ 2T1BB YAYINDA - BEGE

 

Bivši partner lepe Sere je mladi jutjuber i influenser Berkan Guven. Sa više od 4 miliona pretplatnika, Guvenov kanal je među 25 sa najvećom pretplatom u Turskoj od maja 2020. godine. 2021.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)