Zanimljivosti

OVO SU NAJNIŽI MUŠKARCI HOLIVUDA, A DAME ZA NJIMA LUDE: Kad čujete koliko su visoki, ostaćete bez teksta!

Gledajući visinu jačeg pola iz Srbije, oni su daleko od njihove visine.

03.03.2024 21:30

OVO SU NAJNIŽI MUŠKARCI HOLIVUDA, A DAME ZA NJIMA LUDE: Kad čujete koliko su visoki, ostaćete bez teksta!
Credit: Prensa Internacional / Zuma Press / Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Prosečna visina muškarca u SAD je 175 centimetara. Svaki pripadnik jačeg pola koji je niži od ove mere nosi nezvaničnu titulu kralja najnižih muškaraca. Ma koliko je uvreženo mišljenje da su holivudski lepotani mačo muškarci, ispostavilo se da je Holivud potajno pun niskih "kraljeva". Evo nekih od njih:

Credit: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bono Voks visok je 167 cm

Bono Voks

Muzičar Pol Dejvid Hjuson poznat je pod umetničkim imenom Bono Voks.On je  frontmen grupe U2, pevač, tekstopisac, aktivista. Dame širim sveta lude za ovim šarmantnim i buntovnim umetnikom. Međutim, on je daleko od onoga što žene opisuju poželjnim. Verovali ili ne on je visok samo 167 cm. Gledajući na to, prosečna žena u Srbiji je viša od njega.

Profimedia

Tom Kruz visok je čak 170 cm

Tom Kruz

Tom Kruz jedan je od najpopularnijih glumaca današnjice, a prvi put na filmu pojavio se 1981. godine u ostvarenju "Ljubav bez kraja". Ulogom u filmu "Top gan" vinuo se u zvezde popularnosti širom sveta. Dame svih generacija su postale opsednute ovim holivudskim lepotanom. Međutim, ni on nije tipičnih "mera". Naime, Kruz je visok 170 cm i spada u muškarce koji su ispod proseka visoki.

Credit: Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia

Mark Rafalo visok je čak 172 cm

Mark Rafalo

Mark Alan Rafalo američki je glumac i producent. Široka publika je poznata po ulozi Brusa Banera/Hulka u Marvelovim filmovima Osvetnici, Osvetnici: Era Altrona, Tor: Ragnarok, Osvetnici: Rat beskraja i Osvetnici. Rafala možda poznajemo kao neverovatnog Hulka, ali glumac je zapravo prilično skroman kada govori o tome ko je pravi superheroj u svom životu. Glumac i njegova supruga su se slučajno sreli 1998. dok su bili na ulici. Mark je prolazio kroz teško vreme i borio se da postane glumac. Stekavši svetsku popularnost, privukao je i veliku pažnju žena. Ovaj holivudski šmeker lepog lica ipak je ostao uskraćen za visinu. Mark je visok samo 172 centimetara što spada ispod prosečne visine.

Credit: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Robert Dauni Džunior visok je čak 172 cm

Robert Dauni Džunior

Robert Dauni Džunior jedan je od omiljenih glumaca žena širom sveta. Njegovo srce osvojila je Suzan a kojom je već 20 godina. Robert je pre braka sa Suzan bio oženjen Deborom Falkoner, sa kojom je bio od 1992. do 2004. godine i sa kojom ima sina Indija (13).Dok žene uzdišu za ovim netipičnim zavodnikom buntovnog karaktera, malo koja zna da on spada u "ispodprosečne" muškarce. Naime, govoreći o visini Rober je nešto viši od Toma Kruza, te njegova visina iznosi 172 cm.

Credit: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Džeremi Alen Vajt visok je čak 170 cm

Džeremi Alen Vajt

Džeremi Alen Vajt je tridesetogodišnji američki glumac  je privukao pažnju ulogama u humorističko-dramskim serijama. Nedavno je veliku pažnju privukao reklamom za donji veš koja je ženama širom sveta zaustavila dah.  Ovaj šarmantni mladić ne uklapa se u standarde snažnih mačo muškaraca. Sudeći prema dostupnim podacima, njegova visina dostiže jedva 170 cm.

Foto: Tanjug/AP

Eminem visok je čak 172 cm

Eminem

Maršal Brus Meters III, poznatiji pod umetničkim imenom Eminem, američki je reper. On je zaslužan za popularizaciju hip hopa u Srednjoj Americi i često se smatra jednim od najvećih repera svih vremena. Buntovnim stavom privukao je veliku pažnju kako muzičkih producenata tako i dama. Eminem je imao lepe crte lice, međutim, visina mu nije jača strana. Eminem sa visinom od 172 cm spada u ispodprosečno visoke Amerikance. Upoređujući sa muškarcima iz Srbije i tu je daleko od proseka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)