Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA SE RAZGOLITILA: Ruža između nagih grudi za Dan zaljubljenih! (FOTO)

Voditeljka zapalila društvene mreže provokativnim fotografijama.

14.02.2024 18:15

DANIJELA DIMITROVSKA SE RAZGOLITILA: Ruža između nagih grudi za Dan zaljubljenih! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska se posle razvoda od voditelja Ognjena Amidžića upustila u voditeljske vode, a izgleda da joj se smeši sjajna karijera i na ovom polju. Ona je nedavno priznala da joj najteže pada ustajanje u cik zore, ali se trudi da se razbudi glasnom muzikom koju pušta u svom automobilu, na putu do posla gde vodi jutarnji program.

Ona je ovog puta izazvala opšte oduševljenje na Instagramu, čestitavši svojim pratiocima Dan zaljubljenih. Fotografija je bila u skladu sa slavljenjem ljubavi, a voditeljka je simbolično držala crvenu ružu. Međutim,  ono što je odmah svima “zapalo za oko” je to što je Dimitrovska pozirala poluobnažena.

 

 

Naime, Danijela je nosila samo farmerke i diskretnu šminku, dok joj je duga kosa padala po golim ramenima. Ona je zauzela takvu pozu, da je prilikom sedenja privila kolena sakrivši grudi, pa su do izražaja došla njena gola ramena i leđa. 

Lepotici kakva je ona nikada nije bila potrebna velika doza preparata za ulepšavanje, a ne libi se da pokaže lice i bez trunke kozmetičkih prozvoda. Ovde je ipak imala diskretnu šminku koja je samo istakla njenu prirodnu lepotu.

- Zapamtite, ono što je vaše, naći će put do vas. Srećan Dan zaljubljenih - zagonetno je poručila Dimitrovska.

Ona je još jednom potvrdila status uspešne i hrabre žene koja se ne libi da pokaže svoju prirodnu lepotu i samopouzdanje. Njene fotografije izazvale su pozitivne reakcije među fanovima i javnošću, ističući važnost prihvatanja sebe i svoje autentičnosti. Danijelini fanovi, kojih na Instagramu broji 188.000, bili su oduševljeni fotografijama, pa je u komentarima usledila salva pohvala za hrabrost i izgled.

- Najlepša žena na Balkanu.

- Prelepa i sa stilom, ukusom i merom.

- Kao prava devojčica.

- Kakva žena!

- Ove od 25 godina mogu samo da ti zavide.

- Divna, lepa, obrazovana žena! 

- Magnetična lepota!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)