Zanimljivosti

UMESTO NA SUĐENJU ZA NASILJE, GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Advokat tvrdi da je u kritičnom stanju (FOTO)

Zvezda filma "Sam u kući" izbegao pojavljivanje na sudu.

23.01.2024 10:36

UMESTO NA SUĐENJU ZA NASILJE, GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Advokat tvrdi da je u kritičnom stanju (FOTO)
youtube/printscreen-FilmIsNow Movie Bloopers & Extras

Dugo iščekivano suđenje glumcu Devinu Ratraju, poznatom po ulozi u filmu 'Sam u kući', odloženo je zbog njegovog trenutnog zdravstvenog stanja. Prethodno planirano suđenje zakazano da počne danas u Oklahomi, koje se tiče optužbi za nasilje u porodici, je odloženo za februar. Ova odgoda dolazi kao rezultat glumčevog hospitalizovanja i navodno kritičnog stanja, što je dovelo do potrebe za odgađanjem.

Shutterstock

Devin Ratrej

Prethodna osuda i navodni incident

Pre dve godine, Ratraj je osuđen za gušenje i udaranje svoje devojke, kao i pretnje smrću. Identitet žene uključene nikada nije otkriven javnosti, dodajući misteriju ovom slučaju. Prema policijskim izveštajima, Ratrajeva devojka je zadobila brojne povrede, uključujući guranje na krevet, gušenje i udaranje u lice, tokom navodne tuče.

Zdravstveni problemi i hospitalizacija

Glumčeva nedavna hospitalizacija je izazvala zabrinutost za njegovo stanje, sa konfliktnim izveštajima o njegovom trenutnom zdravlju. Dok su prvobitni izveštaji sugerisali kritično stanje, član porodice je informisao američki medij TMZ da je Ratraj otpušten iz bolnice. Okolnosti oko njegovog hospitalizovanja su još uvek nepoznate, ostavljajući javnost u neizvesnosti o prirodi i vremenu zdravstvenog problema.

Youtbeu

Devin Ratrej zvezda filma Sam u kući

Pravna odbrana i kontroverze

U odgovoru na optužbe, Devinovg advokat Skot Adams je žestoko negirao optužbe, tvrdeći da Rataraj negira bilo kakav fizički napad na svoju devojku. Konfliktni narativi i pravna odbrana dodaju složenost ovom visoko profilnom slučaju, hraneći javni interes i spekulacije.


Sa suđenjem sada odloženim, pažnja ostaje čvrsto usmerena na Devina čije lične i pravne bitke nastavljaju da fasciniraju publiku i podižu važne diskusije o nasilju u porodici i odgovornosti poznatih ličnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)