Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS LUMPOVALA S CECOM RAŽNATOVIĆ U KAFANI: Dubokim dekolteom i golim stomakom prkosila minusu, muškarci na aparatima! (FOTO)

Prema njenim rečima bila je to noć za pamćenje.

15.01.2024 10:00

MARIJANA MATEUS LUMPOVALA S CECOM RAŽNATOVIĆ U KAFANI: Dubokim dekolteom i golim stomakom prkosila minusu, muškarci na aparatima! (FOTO)
Printscreen Instagram/marijanamateus

Marijana Mateus, bivša žena Miodraga Kostića i nekadašnjeg čuvenog fudbalskog asa Lotara Mateusa, Novu 2024. godinu dočekala je na egzotičnoj destinaciji pod palmama, uz sunce i toplo more. Dizajnerka je uživala u Dubaiju a toliko joj se dopalo da je tamo ostala i za Božić.

Međutim, doček Srpske Nove godine nije mogla da propusti u Beogradu pa je sa toplih plus 30 u Beograd stigla na debeli minus, tačnije na -5 koliko je bilo tog dana, dok je uveče temperatura bila i niža. 

Međutim, to Marijanu nije sprečilo da lumpuje u kafani sa prijateljima tačnije sa poznatom pevačicom Cecom Ražnatović s kojom je bliska prijateljica već godinama. 

 

 

Lumperaj s Cecom

Međutim, hladno vreme i temperatura u minusu nisu je sprečili da se razgoliti. Marijana je na svojoj Instagram stranici postavila fotografije sa dočeka Srpske Nove godine koju je proslavila u jednom restoranu u Skadarliji.

Dizajnerka je za provod odabrala top sa dubokim dekolteom iz koga su kipele njene bujne grudi, ali je pokazala i go stomak. Uz top je uklopila kratku suknjicu i čizme do polovine butina. Gola ramena je zaogrnula sakom u istom crnom dezenu sa  srebrnim šarama u obliku paukove mreže. Naravno, ona je za provod odabrala markiranu garderobu sa potpisom čuvenog brenda Koko Šanel.

Sudeći po slikama koje je postavila na društvene mreže, ali i njenom postu Marija je lumpovala do jutra uz prijatelje u Beogradu. Na jednoj od fotografija ona je pozirala sa Cecom s kojom se druži već godinama.

- Noć za pamćenje - napisala je Marijana uz slike.

Prisutni muškarci u kafani nisu mogli da skinu pogled sa golišave dizajnerke i Cece, a sam pogled na Marijanine bujne grudi u tesnom topu bili su na aparatima. Za razliku od Marijane njena drugarica Ceca Ražnatović je bila u opuštenijom varijanti u crnim pantalonama i crnoj majici bez rukava. 

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Maki, prava si lepotica!

-  Dopada mi se tvoj izgled.

- Predivna!

- Obožavam tvoj stil koji je izraz tvog divnog odnosa prema životu. Nastavite da budete blistavi, da šaljete ljudima pozitivne vibracije i energiju.

- O moj Bože! Pa ti su u Beogradu!

- Lepa i zgodna žena.

- Prava lepotica - bili su samo neki od brojnih komplimenata mahom muškaraca na račun atraktivne Marijane Mateus. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Aca

15.01.2024 13:39

Kome su one jos zanimljive?Smesno.