Zanimljivosti

NASLEDNICA POZNATOG PEVAČA UZBURKALA MREŽE: Ćerka Harisa Džinovića u topu i nikad kraćoj suknjici pokazala čime raspolaže (FOTO)

Đina je je na društvenim mrežama podelila detalje svog letovanja u Herceg Novom.

27.07.2023 16:00

NASLEDNICA POZNATOG PEVAČA UZBURKALA MREŽE: Ćerka Harisa Džinovića u topu i nikad kraćoj suknjici pokazala čime raspolaže (FOTO)
Printscreen Instagram/djinadzinovic

Đina Džinović (19) pohvalila se na društvenim mrežama kako se provodi na letovanju u Herceg Novom. Lepa naslednica popularnog pevača opušteno je pozirala u belom topu i nikad kraćoj suknjici koja je otkrivala njene duge, vitke noge. 

A onda se uslikala i otpozadi i pokazala čime raspolaže. Kratka suknjica jedva je pokrivala njenu zadnjicu.

Različiti komentari  

Kako je u opisu fotografije napisala Đina ona je ovako obučena krenula na večeru.
Ne zna se šta joj je rekao tata na ovu sliku, ali usledili su brojni različiti komentari njenih pratilaca.

- Radiš li ti kad šta?

- Troši ćaletove pare.

- Prelepa si.

- Lepotica - bili su samo neki od komentara na njen post.

Mlada influenserka ima 129.000 pratilaca samo na Instagramu gde objavulje detalje iz svog privatnog života. Posebno na udaru je njen ljubavni život o kome njen tata ne želi dagovori.

Haris Džinović je više puta isticao za medije da mu se ne dopada to što njegova ćerka objavljuje provokativne slike na društvenim mrežama. 

- Za ovo novo doba ja mogu reći da je glupo. Ove mlade generacije sve drugo rade, osim ono što bi trebalo. A ovo danas meni sve liči na zabavu, to je valjda tako kad su ti roditelji pod glavom, možeš da radiš šta hoćeš, jer ti je sve ostalo, egzistencijalno osigurano. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život - reko je jednom prilikom za medije Haris. 

Evo još fotografija lepe Harisove ćerke:

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)