Zanimljivosti

ZA BIVŠIM TELOHRANITELJEM KRALJICE ELIZABETE II UZDIŠU ŽENE ŠIROM SVETA: Lep i moćan, a po uticaju se približava britanskom dvoru! (FOTO/VIDEO)

Magazin Tatler objavio je da je upravo ovaj čovek onaj koji se sve više uspinje na društvenoj lestvici moću u Velikoj Britaniji, a tajna je žudnja mnogih dama.

29.06.2023 10:01

ZA BIVŠIM TELOHRANITELJEM KRALJICE ELIZABETE II UZDIŠU ŽENE ŠIROM SVETA: Lep i moćan, a po uticaju se približava britanskom dvoru! (FOTO/VIDEO)
youtube-printscreen

Muškarac koji je na prvi pogled osvojio srca mnogih dama je major Džonatan Tompson (40) iz 5. bataljona kraljevskog puka Škotske. On je bio jedan od telohranitelja pokojne kraljice Elizabete II, a sadašnji je vojni oficir kralja Čarlsa III. Major Tompson, poznat od strane voljenih kao "Džoni" je, nažalost brojnih dama koje uzdišu za njim, već 14 godina u srećnom braku sa menadžerkom marketinga Karolinom (45) sa kojom ima sina (5).

Ovaj šarmantni muškarac je rođen u Morpetu u Nortamberlendu, gradiću u sevroistočnom delu Engleske. On se pridružio vojsci 2006. godine i komandir je voda, a to se sve može videti i na njegovom poslovnom profilu na Linkedin-u. Takođe se veruje da je poslednje 2-3 godine radio sa Čarlsom kao njegov konjušar. Njegov profil na platformi Linkedin otkriva da je završio Univerzitet Aberystwyth i da je diplomirao ekonomiju i politiku 2004. godine na međunarodnim studijama. Takođe je bio član diplomatskog korpusa za obuku oficira.

Major Tompson je jedan od najzapaženijih ljudi koji su propratili kovčeg pokojne kraljice Elizabete II, koji je ispraćen iz Bakingemske palate u Vestminster Hol. Pored članova kraljevske pordice, sve oči sveta bile su usmerene u njega tokom ceremonijala prenošenja kovčega, kao i tokom žalosti za čuvenom britanskom vladarkom. Dame koje su ovim lepotanom bile opčinjene tokom ceremonije sahrane kraljice, imale su priliku da ga vide i tokom krunisanja kralja Čarlsa III.

Magazin Tatler je objavio godišnju lista koja pokazuje „gde leži prava moć u britanskom društvu“. Britanski kralj i kraljica su par koji se već drugu godinu zaredom nalaze na vrhu lestvice britanske moći, a upravo ovaj lepi telohranitelj pokojne kraljice bi mogao ozbiljno da im se pridruži, a tome piše i britanski Telegraf. Mnoge dame su se složile da je upravo ovo čovek koji je najbolje izgledao u kiltu ikada. 

Supruga majora Tompsona, Karolina, školovala se u Windsor školi za devojke i Strodes koledžu i položila je 3A nivoa iz medija, psihologije i fotografije pre nego što je dobila diplomu  na Institutu za dizajn i komunikacije u Sautemptonu.  Takođe je instruktorka teretane i strastveni jahač. Mnoga su nagađanja da je ljubav prema konjima ono što je povezalo lepog majora i njegovu suprugu.

Ona je tako pre nepune 2 godine iskoristila svoje marketinške i dizajnerske veštine da napravi veb stranicu za dobrotvornu organizaciju "Horses4Health", koja se bavi promocijom konja i ističe njihov pozitivan uticaj na mentalno zdravlje ljudi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)