Zanimljivosti

ŠOK TRANSFORMACIJA EDITE ARADINOVIĆ: Svi govore o ovome što je uradila na svom licu, fanovi u neverici gledaju fotografiju (FOTO)

Pevačica ne prestaje da šokira javnost, mnogi govore kako ne liči na sebe sa početka karijere, a sada je otišla još korak dalje.

28.06.2023 18:00

ŠOK TRANSFORMACIJA EDITE ARADINOVIĆ: Svi govore o ovome što je uradila na svom licu, fanovi u neverici gledaju fotografiju (FOTO)
Isntagarm-editaaradainovic

Pevačica Edita Aradinović (29) je već kao mlada stekla veliku popularnost zahvaljujući pre svega svom glasu, ali i dobroj energiji. Ona je karijeru započela kao glavni vokal benda "Ministarke", da bi potom nastavila samostalnu karijeru. Ona se posebno istakla u šou takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" gde je pokazala zavidne glasovne mogućnosti.

Edita je često menjala izgled zbog potrebe spotova, a nije tajna ni to da je uklonila mladež sa lica i operisala nos. Sama pevačica ponekad objavljuje retrospektivu svog nekadašnjeg izgleda i nema dlake na jeziku da odgovori na brojne komentare. Ovoga puta za potrebe spota za numeru "Džaba ti" opredelila se da se pojavi kao plavuša. Izgleda da je pevačica dugu kosu sakrila ispod kratke plave perike, kojom je najavila izlazak spota za petak, a fanovi su se izjasnili koliko im se sviđa novo njeno izdanje.

 

 

Pevačica je poznata po vitkoj figuri, koju je često isticala u prvi plan, a tako je bilo i ovaj put. Naime, Edita je objavila fotografiju na kojoj je sa novom perikom i u jednodelnom kupaćem kostimu koji je po središnjem delu otvoren, a preko koga je obukla beli lakirani mantil. Naočare za sunce su još te koje su zaokružile celokupan autfit.

Aradinovićeva je izgleda bila nestrapljiva pa je objavila i delić spota. U njemu se pojavljuje u crnom jednodelnom kombinezonu koji je zavoren do grla i koji izgleda kao da se sjedinjuje sa čizmama i rukavicama. Ovakav kostim je poznat po tome što se u sličnom obično pojavljuju junaci koji imaju super-moći u filmovima. Pored plave kratke kose još jedan detalj je skrenuo pažnju, a u pitanju je boja njenih očiju. Izgleda da su u pitanju sočiva koja su uz dodatne efekte doprinela da Editine oči poprime tirkiznu boju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

- Ista je kao Doža Ket -

- Mala zverka -

- Jedva čekam, kao i uvek pokidaćeš -

- Taman na tvoj 30. rođendan -

- Podseća na Arijanu Grande -

- Prelepa -

- Jedva čekamo - 

- Lepotica -

- Najlepša pevačica -

- Biće hit kao i sve ostale njene pesme - bili su samo neki od komentara na njen trenutni izgled. 

 

 

Edita je skorije iznenadila mnoge kada je u javnosti isplivala njena poslednja fotografija na aerodromu. Navodno je pevačica toliko promenila izgled poslednjih meseci da je gotovo niko nije prepoznao. Ono što je  najuočljivije na njenom licu je njen nos koji je sve manji i manji, zbog čega su je uporedili sa pevačicom Elenom Kitić na Tviteru.

- Bila je kao lutka, a sada je ista Elena Kitić - glasili su samo neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

ATA images

Edita Aradinović na aerodromu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)