Zanimljivosti

SUNOVRAT ŽENE MAČKE! O njenoj lepoti pre operacija je brujao svet, a evo ko joj je sadašnji izabranik nakon što ju je porodica bivšeg muža ostavila da BANKROTIRA! (FOTO)

Džoselin Vildenštajn je posle razvoda od milijardera Aleka dobila neverovatne 2 i po milijarde, ali joj je porodica bivšeg supruga od pre 8 godina ukinula dalja primanja, zbog čega je spremna na sve.

19.06.2023 13:38

SUNOVRAT ŽENE MAČKE! O njenoj lepoti pre operacija je brujao svet, a evo ko joj je sadašnji izabranik nakon što ju je porodica bivšeg muža ostavila da BANKROTIRA! (FOTO)
Profimedia

Džoselin Vildenštajn (82) je devedesetih godina prošlog veka glumila dublerku u čuvenom filmu "Žena mačka" i to ne bez razloga. Naime, nekadašnja lepotica rešila je da lice izmeni brojnim plastičnim operacijama kako bi što više ličila na mačku, zbog čega je i dobila nadimak Žena-mačka. Njen suprug, milijarder, Alek N. Vildenštajn, je navodno voleo mačke, a njegova supruga se operisala kako bi što više zaličila na tu životinju i tako zadržala supruga. Njene estetske korekcije su, međutim, uzele maha, a ona je ubrzo postala zavisna od njih i samim tim totalno neprepoznatljiva.

Uprkos velikim naporima da očuva brak, muž joj je bio neveran. Njegove afere su, prema njenim rečima, postale javne, tako da je na svakom koraku nailazila na ljubavnice. Razveli su se nakon što ga je zatekla ukrevetu sa manekenkom, koja je tada imala svega 20 godina.


- Alek je neprestano imao afere. To je uništilo naš brak. Šta god on posle pričao i krivio mene i moje opetracije, prava istina je da je on uništio naš odnos brojnim prevarama. Devojke sa kojima me je varao su bile jedva punoletne, a izlazile bi u iste restorane, klubove i mesta za odmor kao i mi. Te klinke nisu prezale ni od čega. On bi se pak ponašao kao da mu takva vrsta popularnosti godi, maltene je to bila javna stvar - požalila se Džoselin, prenosi Dejli mejl.

Džoselin je upoznala Aleka 1977. na proputovanju po afričkom safariju, a tokom braka su dobili dvoje dece. Proces razvoda bio je dugotrajan, a poznato je i da joj je suprug tada pretio pištoljem. Razvod je usledio 1999. godine. Džoselin je dobila nagodbu od neverovatnih 2,5 milijardi dolara, a obećano joj je da će svake naredne godine otad dobijati po 100 miliona. Dozvoljeno joj je i da zadrži prezime. Sudija je, s druge strane, odredio da joj nije dozvoljeno da koristi bilo koji deo dobijene sume za finansiranje daljih estetskih operacija, od kojih je postala zavisna.


Tri godine kasnije, Alek je nasledio polovinu velikih poslovnih poseda svog oca, imanje koje je uključivalo jednu od najvećih svetskih privatnih kolekcija umetnina, procenjenih na 10 milijardi dolara. Nepotrebno je reći da su delovi toga otišli ​​za finansiranje plaćanja alimentacije Džoselin. Njen bivši suprug je u međuvremenu preminuo od raka, a njegova porodica je rešila da od 2015. godine ukine bilo koji dalji prihod njegovoj bivšoj supruzi.

Žena-mačka je navodno te 2015. proglasila bankrot teatralno objavivši novinarima da i pored luskuznih nekretnina i vila koje poseduje širom sveta na njenom bankovnom računu je nula dolara. Džoselin je ubrzo posle razvoda našla sreću kraj 30 godina mlađeg dizajnera Lojda Klajna, sa kojim neretko biva viđena u javnosti. Zanimljivo je i da se pre mnogo godina našla na sudu nakon što je svog partnera Klajna makazama isekla po licu i polila ga vrućim voskom. Klajn i pored toga i dalje obožava svoju partnerku i otriva da njih dvoje uskoro kreću sa snimanjem dokumentarne serije o životu njegove izabranice, koja će se emitovati na HBO kanalu. Kako je istakao, emisija će biti gledanija od rijalitija Kardašijanki. Klajn je dodao i da bi voleo da Džoselin iz mlađih dana glumi Dženifer Lorens.

- Pogledajte kakva je lepotica moja draga bila sa 15 godina. Do dana današnjeg ona se nije promenila - samo su neke od njegovih izjava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)