Zanimljivosti

OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA BLIZNAKINJU, KADA JE VIDITE, OSTAĆETE BEZ REČI: Na snimku se prvo pojavila zgodna Kristijana, a onda je izašla ona... svet u šoku! (VIDEO)

Poznata Tiktokerka otkrila je svojim pratiocima ko je njena sestra bliznakinja i time mnoge ostavila u čudu.

06.12.2022 12:01

OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA BLIZNAKINJU, KADA JE VIDITE, OSTAĆETE BEZ REČI: Na snimku se prvo pojavila zgodna Kristijana, a onda je izašla ona... svet u šoku! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/christieannefit

Svako ko ima sestru zna kakvo je to bogatstvo, a oni koji imaju blizanca ili bliznakinju posebno ističu kakvo je još to blago - odrastanje i sazrevanje udvoje. To podrazumeva ogromnu ljubav, podršku, ali i deljenje svega, pogotovo ako su u pitanju sestre koje imaju isti ili makar sličan ukus i stil života. Međutim, čini se da nije uvek takav slučaj jer je Kristijana iz Nove Škotske u Kanadi pokazala da ona i njena sestra bliznakinja slede i te kako različite puteve, različito se nose, ali se i pored toga savršeno slažu.

I dok Kristijana pozira u dnevnom boravku u kratkoj i dekoltiranoj, crnoj haljinici, pokazujući svoju zavidnu figuru, njena sestra se iznenada pojavila sa strane i pridružila joj se u kadru. Iako su mnogi očekivali da će se pojaviti još jedna atraktivna plavuša, snimak je sve iznenadio, pa i zaprepastio. 

Naime, dok Kristijana zavodljivo pozira u jednom trenutku joj se priključuje i njena sestra bliznakinja koja je potpuno konzervativni tip u odnosu na svoju sestru. Na iznenađenje mnogih potpuno je drugačija od Kristi jer nosi odeću časne sestre. Kako je istaknuto, ona je odavno postala član jednog manastrira i zamonašena je, čime vodi dijametralno suprotan način života od svoje bliznakinje. 

Snimak je pokupio 1,5 miliona sviđanja, a pratioci mlade Kristijane su priznali kako definitivno nisu očekivali tako nešto, naglasivši, međutim, te da su obe prelepe.

- Uvek sam se osećala smireno u društvu časnih sestara -

- Ja sam profesor veronauke a moj brat je potpuni ateista -

- Ovako izgledaju moja dobra i loša savest kada stanu jedna pored druge -

- Obe ste predivne! -

- Ovo je život! A život i različitost su predivni! - komentarisali su Kristijanini pratioci.

Mnogi su se, ipak, šalili na račun sestara i u njihovom životu videli dobar scenario za film, tvrdeći da se ne sreću često sa takvim situacijama. Mnogi su u njima primetili potpune suprotnosti koje su povezali i sa svojim karakterima, a neke od pratioca je zanimala priča Kristijanine sestre i kako je odlučila da postane kaluđerica. Međutim, odgovor na to još nisu dobili.

- Njih dve su ono što vam stoji na ramenima - komentarisala je jedna korisnica, aludirajući na verovanja u nekim religijama da određenu stranu tela drže anđeo i đavo.

Kristijana u međuvremenu uživa, objavljujući snimke iz teretane, koju često posećuje, kao i zapise na kojima se vide njeni suprug i ćerka.

Često se u njenim objavama mogu naći šaljivi snimci, kao i zamke koje priprema svom suprugu, poput jednog gde oblači slim pantalonice sa silikonskim dodacima, koje uvećavaju zadnjicu. Čini se da se par dobro zabavlja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)