VIP saveti

GOLUPČIĆI: Dženifer i Ben ne mogu da se suzdrže ni na ulici (VIDEO)

Ne mare mnogo za okolinu i ponašaju se kao da su sami na svetu, naročito sada kada imaju drugu šansu. Dženifer Lopez i Ben Aflek, koriste svaku priliku da pokažu koliko vole jedno drugo i za to ne biraju mesto.

11.08.2022 11:15

GOLUPČIĆI: Dženifer i Ben ne mogu da se suzdrže ni na ulici (VIDEO)
FOTO: Tanjug/AP

Iako su prošli razne izazove nakon raskida i verovatno nisu ni sanjali kako će se ponovo spojiti, život za neke poznate ličnosti piše romane. Ljubav Dženifer i Bena čini se da nikada nije bila jača. Njih dvoje su odlučili da novoj ljubavi daju šansu i da je cene više nego što su to ranije činili. Od kako su zvanično bračni par, paparacima kao i inače ne promiče prilika da ih uhvate kako provode vreme zajedno i nadoknađuju izgubljeno.

Mnogima bi verovatno u tim godinama bilo malo nezgodno razmenjivanje nežnosti u javnosti, međutim, njih dvoje se ne libe da pokažu koliko im je stalo jedno do drugog i to ne kriju. Na tviteru je osvanuo snimak njih dvoje kako se ne odvajaju jeno od drugog i koriste svaku priliku, pa čak i tokom razgovora da razmene nežnost.

Ovaj put su uhvaćeni na ulici u prisnom zagrljaju. Dženifer je prigrlila svog voljenog oko struka i ljubila ga povremeno, dok su razgovarali i gledali se zaljubljeno.

Dvoje supružnika ne obraćaju inače pažnju na okolinu i znatiželjne poglede u javnosti, te se poput zaljubljenih tinejdžera potpuno prirodno ponašaju na ulici iskazujući tako ljubav i naklonost jedno prema drugom.

Da je ljubav ostala tamo gde je i prekinula, pokazao je i jedan post tviteraša, koji je objavio identičan snimak njih dvoje nastao pre dve decenije, uporedivši ga sa sadašnjim.

 

 

Isti način flertovanja, privrženost i identičan položaj tela dvoje zaljubljenih je primetan na oba snimka, a Džen u ovom slučaju ne krije koliko je zaljubljena u svog dragog. Inspirisani ovim postovima i drugi korisnici su podelili zajedničke trenutke novopečenog para koji je ručao i pio kafu, dok je još jedan od postova pribeležio trenutak kako Dženifer miluje Bena po kosi dok on deluje kao da je zaspao.

 

Ljubavni par neprestano puni naslovne strane medija slikama na kojima deluje idilično i savršeno, pa mnogima vraća veru u ljubav i u to da postoje druge šanse, koje mogu ojačati „recikliranu“ vezu.

 BONUS VIDEO:

Komentari (0)