Vaš karakter

Ova slika otkriva koliko ste opsednuti ONIM STVARIMA

Ako ste sumjali u to koliko ste opterećeni seksom, možda vam jedna od ove dve optičke iluzije da odgovor.

22.07.2022 20:00

Ova slika otkriva koliko ste opsednuti ONIM STVARIMA
Printscreen/thesun.co.uk

Verovali ili ne, slika iz crtanog filma, koja na prvi pogled ne izgleda tako, može vam dosta toga reći o vašim ljubavnim fantazijama i koliko razmišljate o „onim stvarima“. Apstraktni crtež ženskog tela vam je možda odmah zapao za oko i njegove obline koje jasno ističu bokove i grudi, a to znači da ste možda i previše optrećeni mislima o  vreloj akciji.

Printscreen/thesun.co.uk

Apstraktni crtež prikazuje i žensko telo ali i dva čovekaa i dosta govori o vašim intimnim maštanjima

Ima i onih koji na crtežu vide dva čoveka poput štapa, koji plešu pri čemu su tačke na njihovom telu zapravo glave. Ako ste zapazili ovakvu scenu, vrlo je verovatno da vam um nije opterećen „prljavim“ stvarima, bar ne toliko.  Psiholozi tvrde da se obe iluzije mogu videti istovremeno, ali uvek jedna dominira u odnosu na drugu. Međutim, to nije sve. Druga iluzija je tek napravila pometnju i zbunila sve.

Printscreen/Reddit/Lucario1296

Iluzija ljubavnog para ili delfina, zbunila je sve             

Ova mozgalica prikazuje crtež tegle u kojoj se nalazi par u seksualnom činu, međutim ne vide svi isto. Ako detaljnije pogledate videćete da su u pitanju životinje na slici. U sakrivenoj mozgalici je zapravo devet delfina koji kruže i stvaraju iluziju ljubavnog para. Ono što prvo uočite, dosta govori o vama smatraju stručnjaci. Slika je delo umetnika Sandra del Pretea i zove se „Poruka ljubavi od delfina“   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)