Test ličnosti

TESTIRAJTE SE: Koja ste grčka boginja?

Da li vas zanima kakvi ste po prirodi i koje su to osobine po kojima se ističete i razlikujete od drugih? Test ličnosti koji je pred vama će vam pomoći da bolje razumete sebe. Zašto ne biste uz kafu priuštili sebi jednu ovakvu razbibrigu i bolje upoznali sebe?

21.05.2022 19:00

TESTIRAJTE SE: Koja ste grčka boginja?
shutterstock.com

Ukoliko volite da rešavate psihološke testove, jedan je pred vama. Oni često daju odgovore na našu podsvest i tačni su samo ako iskreno dogovorite na njih.

Sve što vam je potrebno su papir i olovka i da se opustite. Pred vama je test ličnosti koji će vam otkriti kojoj grčkoj boginji pripadate, navodi Atma.hr. Zapisujte broj svakog odgovora sa kojim se slažete.

Čemu pridajete veliku pažnju?

1. Poslu kojim se bavite

2. Zdravlju odnosno vežbanju

3. Kontrolisanju sopstvenog života

4. Otkrivanju tajni i razmišljanju o smislu života

5. Fizičkom izgledu i telesnim zadovoljstvima

6. Porodici

7. Svom unutrašnjem svetu

Koji vas od sledećih epiteta najbolje opisuje?

1. racionalna

2. samostalna

3. dominantna

4. intuitivna

5. okupirana zadovoljstvima

6. zahvalna

7. zaštitički nastrojena

Odaberite boju koja vam se najviše sviđa

1. Crvena

2. Zelena

3. Ljubičasta

4. Crna

5. Ružičasta

6. Smeđa

7. Narandžasta

Odaberite svoj hobi ili kako vreme provodite

1, moj posao je moj hobi

2. sport

3. bilo kakva aktivnost koja uključuje partnera

4. proučavanje ezoterije

5. kozmetički tretmani

6. aktivnosti sa porodicom

7. meditacija

Svemirsko telo ili planeta koja vas najviše privlači

1. Mars

2. Mesec

3. Sunce

4. Pluton

5. Venera

6. Zemlja

7. Neptun

Atina - najviše odgovora 1

Vi ste otelotvorenje Atine. Nezaivisna ste i ambiciozna osoba. Vrlo ste uspešni u onome što radite i težite ka napretku. Ekstrovertni tip ste po prirodi i vrlo ste hrabri i neustrašivi. Vaša racionalnost je posebna osobina po kojoj se u društvu izdvajate, a što se partnerskih odnosa tiče, ne bojite se da ostanete sami i verna ste osoba. Isto očekujete od druge strane. U porodičnim odnosima ste očeva miljenica.

Artemida - najviše odgovora 2

Po prirodi ste introvertni, ali samostalni. Veliki ste ljubitelj životinja i prirode i rado provodite vreme u njoj. Imate jako telo i okrenuti ste sportu i vežbanju. Ne pridajete veliki značaj braku u partnerskim odnosima, niti on predstavlja za vas  neki prioritet u životu. Drugi vas cene jer se mogu uzdati u vas, zbog reči koju držite.

Hera - najviše odgovra pod 3

Ekstrovertni ste i volite da držite kontrolu i moć, zbog čega mnogi prema vama osećaju velliko strahopoštovanje. I u braku ste nastrojeni da kontrolišete partnera a dešavavaju vam se izlivi ljubomore. Ipak trudite se da budete ravnopravni u braku, a potvrdu svoje vrednosti tražite u odnosima i jako su vam važni oni gde dobijate tu potvrdu.

Perzefona - najviše odgovora pod 4

Vi ste po prirodi introvert i trudite se da unutar sebe ostvarite kontrolu i moć. Pošto je ovo boginja podzemlja zanima vas sve što nosi dozu tajnovitosti i ezoterija. Imate razvijenu intuiciju i fascinira vas smrt. Odnos sa majkom vam je kompleksan a d muškaraca se uglavnom distancirate.

Afrodita - najviše odgovora pod 5

Pošto je ovo jedna od najlepših boginja koja simbolizuje ljubav i lepotu to će se isto i na vama odraziti. Uživate u mnogim zadovoljstvima, tako doživljavate i ovaj svet. Trudite se da uvek budete privlačni pa veliku pažnju posvećujete odeći i kozmetici. U stanju ste da očarate mnoge muškarce svojom lepotom i ženstvenošću ali ih teško zadržavate.

Demetra - najviše odgovora pod 6

Vi ste po prirodi vrlo nežna i brižna osoba. Volite da brinete o deci i porodici, a drugi vas doživljavaju kao toplu i srdačno nastrojenu osobu sa majčinskim instiktom. Sve što radite radite sa ljubavlju i čega god se uhvatite uspešno završite. Imate poseban odnos sa ćerkom (ukoliko je imate).

Hestija - najviše odgovora pod 7

Vi ste usmereni na svoj unutrašnji svet i ljubaznost je ono po čemu se izdvajate od drugih. Niste po prirodi svađalački tip i svaki vid konflikta izbegavate. Vodite ozbiljan i miran život. Prijateljske veze gradite sa jednostavnim ljudima, a ne birate ih po statusu. Ljudi vas izuzetno cene i poštuju jer vaš pokretač je vaša duša.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)