Test ličnosti

DA LI STE ROMANTIK ILI STE SAMI SEBI DOVOLJNI? Rešite jednostavan test i otkrijte to!

U zavisnosti od toga šta prvo uočite na slici, otkrivamo vam kom tipu ličnosti pripadate.

29.04.2022 17:00

DA LI STE ROMANTIK ILI STE SAMI SEBI DOVOLJNI? Rešite jednostavan test i otkrijte to!
printscreen

Ono što prvo vidite na ovoj slici može navodno otkriti koji ste od ponuđena dva tipa ličnosti - romantik ili ste sami sebi dovoljni.

Potrebno je da samo na tren bacite pogled na fotografiju i videćete da li vam je pažnju prvo privukao par koji se gleda ili, pak, drvo. Evo šta te dve slike znače.      

 1. Dvoje koji se gledaju

- Ako je prvo na šta ste obratili pažnju par koji se gleda, onda ste romantičar u duši - stoji u opisu ovog video-klipa na posrtalu "The Sun".


Ovo znači da zaista cenite ljude koji su prisutni u vašem životu.

Ljubav i razumevanje vam mnogo znače.

Takođe imate vrlo pozitivnu i krajnje prijateljski nastrojenu ličnost.

Ako ste videli lica, verovatno imate i jake sposobnosti rasuđivanja, koje mogu da smire vaše prijatelje, kada su nervozni ili uznemireni.

2. Drvo

printscreen

Akio vidite drvo

Ako vam je pažnju odmah privuklo drvo, vi ste tip koji povremeno mora da bude sam. Vreme koje odvajate sami za sebe vam je dragoceno i krajnje neophodno. Volite prirodu i samoću, ali vam ne smeta da provodite vreme i sa svojim voljenima.

Takođe, samo zato što volite samoću ne znači da ste tip pustinjaka. Vi ste taktična osoba koja na svaki način izbegava da povredi osećanja drugih.

Komentari su kao i na svim testovima ove vrste bili podeljeni.

- To zvuči otprilike tačno - napisao je jedan gledalac, dok je drugi dodao:   

- Ljubav mi ne dolazi tako lako, pa me dobro poznaju - rekla je osoba koja je odmah ugledala drvo, baš kao i mnogi drugi korisnici. 

- Više volim da radim i ponekad da budem sam, ali želim da svoje vreme provedem i sa prijateljima ili porodicom - rekao je drugi korisnik koji je takođe prvo video drvo.

- Moj mozak je u trenutku kada se slika pojavila na ekranu, registrovao odmah da su u pitanju dve stvari koje sam odmah uočio - bio je ponosan na sebe jedan pratilac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)