Vaš karakter

ŠTA VIDITE NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Snimak koji je zaludeo svet, nikome nije jasno šta se dešava!

Fotografija kojom su dvoje mladenaca ovekovečili jedan od njihovih najlepših dana, mnoge je ubacila u rebus.

04.05.2022 09:00

ŠTA VIDITE NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Snimak koji je zaludeo svet, nikome nije jasno šta se dešava!
Printscreen/Reddit/Cam Hanson

Najlepši deo tokom svadbene ceremonije za mladence, naročito za žene, jeste fotografisanje. Fotografije beleže posebne trenutke sa jednog od najvažnijih dana mladenaca i svi se trude da one budu besprekorne i bez greške. Međutim, fotografija koja se pojavila na internetu bacila je mnoge u razmišljanje jer ljudi ne mogu da odgonetnu šta je na njoj. Naime, umesto romantičnog, ispostavilo se da je nastao jedan misterozni trenutak za novopečeni par.

Oduševljeni mladoženja je podigao nasmejanu mladu uvis i time stvorio optičku varku gde se njene noge nalaze. Mnogi su pomislili da su prebačene preko mladoženjenih ramena, što su mnogi opisali kao veoma neumesno i neromantično. 

Ipak, ispostavilo se da nije baš sve tako.

Printscreen/Reddit/Cam Hanson

Prelepa fotografija je bacila mnoge u rebus

Dogodilo se zapravo to da se blistavo bela venčanica stopila s rukavima mladoženjine košulje u istoj boji, stvarajući iluziju da su ženine noge na ramenima dragog. Posmatrajući iz bočne perspektive, mladoženjini rukavi odaju utisak da su mladine noge.

Inače, fotografiju je pre nekoliko godina podelio mladin dever, a ona je opet postala aktuelna i jednako zanimljiva svima. Dever, koji se predstavljao imenom "camhanson", tada je objavio: "Već deset minuta pokušavam da objasnim snaji da na fotki deluje kao da su joj noge preko ramena njenog muža“

Mnogi će videti verovatno to, a drugi koji gledaju na drugačiji način videće zapravo ono što je na slici- snažan zagrljaj.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)