Vaš karakter

VI STE PRAVI GENIJE AKO PRONAĐETE TRI SKRIVENE ŽIVOTINJE: Zbog ovoga čupaju se kose s glave, da li vi nalazite rešenje?

Ova skrivalica zbunila je brojne ljude koji su pokušali da je reše!

13.09.2024 07:01

VI STE PRAVI GENIJE AKO PRONAĐETE TRI SKRIVENE ŽIVOTINJE: Zbog ovoga čupaju se kose s glave, da li vi nalazite rešenje?
Printscreen/Reddit

Mnogo je uzbuđenja, ali i frustracije među korisnicima društvenih mreža koji su pokušali da je reše!

Na društvenim mrežama pojavila se intrigantna ilustracija sa tri skrivene životinje – patkom, slepim mišem i leptirom. Ovaj vizuelni izazov potiče iz Japana i dizajniran je da aktivira desnu hemisferu mozga, koja je zadužena za kreativno razmišljanje i vizuelnu percepciju.

Printscreen/Reddit

Pronađite tri skrivene životinje

Za sve one koji se upuste u izazov ove mozgalice, cilj je da se uoče sve tri životinje u manje od 20 sekundi. Ilustracija je namerno složena tako da izazove pažnju i veštine zapažanja. Mnogi korisnici su podelili svoje frustracije na mrežama, tvrdeći da im je bilo gotovo nemoguće pronaći sve životinje u zadanom vremenskom okviru.– Ne mogu da ih nađem ni za 20 sekundi, ni za tri minuta – napisao je jedan korisnik.

– Ovo je zaista genijalno, ali mi je trebalo mnogo više od 20 sekundi – dodao je drugi.

Da li ste uspeli da pronađete sve tri životinje? Ako jeste, koliko vam je vremena bilo potrebno? Podelite svoje rezultate u komentarima.

Za pomoć, evo gde se nalaze skrivene životinje: patka se krije između zadnjih nogu psa i čekića, slepi miš se nalazi između leve ruke dečaka i desne ruke devojčice, dok je leptir smešten iznad dečaka, između listova drveta i početka ivice ograde. Sada, kada znate gde da tražite, pokušajte ponovo i proverite da li vam je lakše da ih pronađete.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)