Test ličnosti

SAMO NAJINTELIGENTNIJI MOGU DA NAĐU DRUGAČIJI BROJ ZA MANJE OD 20 SEKUNDI: Mozgalica koja će vas izludeti

Zavrteće vem se u glavii od silnih trojki.

21.08.2024 18:30

SAMO NAJINTELIGENTNIJI MOGU DA NAĐU DRUGAČIJI BROJ ZA MANJE OD 20 SEKUNDI: Mozgalica koja će vas izludeti
Shutterstock

Optičke iluzije su sjajan način da se zabavite, ali i da testirate svoje sposobnosti. Ovoga puta na ispitu će se naći vaš vid i sposobnost koncentracije. A sve što treba da uradite je da u moru brojeva 33333 pronađete onaj koji se razlikuje od ostalih.

Ono što morate da uradite je da rešite ovaj zadatak za manje od 20 sekundi. Iako to deluje kao mnogo vremena za neku mozgalicu, ubrzo ćete shvatiti da je vreme proletelo, avi niste pronašli "uljeza".

Probajte da budete sistematični, ali i brzi. Međutim, ako prebrzo prelećete preko redova, zavrteće vam se u glavi od silnih trojki.

Ako i dalje niste blizu rešenja, sada vas verovatno već hvata panika jer shvatate da vreme neumitno prolazi.

Shutterstock

Super mozgalica

 

Mala pomoć - fokusirajte se na desnu stranu slike.

Dodatna pomoć - logično je pretpostaviti da tražite broj u kojem je bar jedna trojka pretvorena u osmicu! Međutim, to je slepa ulica, rešenje je u broju tri koji nije do kraja pravilno ispisan.

Ako i dalje ne znate gde se nalazi rešenje - drugi vertikalni red sa desne strane, sedmi horizontalni red kada se broji odozdo!

Ukoliko ste uspeli da ovo rešite za manje od 20 sekundi, svaka čast, jer kažu da samo najinteligentniji mogu to da urade.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)