Vesti OVAKO JE IZGLEDALA BABA VANGA U CVETU MLADOSTI - a ovako joj je izgledao muž! Bili su zaljubljeni i srećni uprkos nesreći koja je nju obeležila za ceo život! (FOTO) 15:15
Odrasli PRVI SIMPTOM MOŽDANOG UDARA JAVLJA SE UJUTRU: Poznati holuvudski glumac podelio sa svetom detalje opakog stanja koje ga je zadesilo - OVO JE ALARM! 15:12
Zanimljivosti SLAVNI PEVAČ OSTAO BEZ VIDA ZBOG INFEKCIJE: Za samo 6 meseci ne vidi ni na jedno oko, ovo su simptomi koje ne smete da ignorišete 19:20
Odrasli PRVI SIMPTOM OPAKE BOLESTI PRIMETIO SAM NA DESNIMA: Doktori su me ubedili da to nije ništa, sada sam u BOLNICI 11:31
Zanimljivosti NAKON 60 GODINA KARIJERE ZBOG BOLESTI ODUSTAJE OD GLUME: Vid je skoro potpuno izgubila, evo šta je razlog 15:35
Odrasli ZAVRŠIO JE U BOLNICI SA TEŠKIM MOŽDANIM UDAROM I PARALIZOVAN: Lekari su bili zgranuti kad su čuli šta je radio sa sopstvenim vratom 15:00
Odrasli AKO OVO RADITE POSTOJI OPASNOST OD SLEPILA: Naučnici došli do frapantnih podataka, jedna rasprostranjena navika mogla bi da bude kobna! 12:01