Odrasli RANI SIMPTOMI ALCHAJMEROVE BOLESTI JAVLJAJU SE I DO 10 GODINA PRE DIJAGNOZE! Ima ih 4 i sa njima je jasno da je MOZAK u problemima! 15:10
Odrasli ŠOK UPOZORENJE, LEK KOJI SRBI KORISTE U NENORMALNIM KOLIČINAMA MOŽE DA IZAZOVE ČIR I SRČANE PROBLEME: Evo za koje grupe ljudi je najopasniji! 13:37
Odrasli PUCAO JE OD ZDRAVLJA, A ONDA GA JE TOKOM FUDBALA LOPTA UDARILA U GLAVU: Prošao je kroz agoniju koja je šokirala i lekare, NAJGORE je tek došlo! 12:05
Odrasli NIJE HRKANJE JEDINI PROBLEM, 5 UPOZORAVAJUĆIH ZNAKOVA DA IMATE APNEJU U SNU: U pitanju je opasno stanje koje naše telo ostavlja bez KISEONIKA! 10:40
Odrasli EVO DA LI GULJENJEM VOĆA I POVRĆA SPASAVATE SVOJE ZDRAVLJE: Doktor napokon razrešio misteriju - da li su hemikalije u njoj ili ne?! 07:06
Telo IMALA SAM 140 KILOGRAMA, STALNO SU ME TUKLI, LOMILI MI NOS, JEDNOM SU ME UBACILI U KONTEJNER: Trpela je jezivo nasilje, a sad je smršala 70 kg i izgleda kao GROM (FOTO) 21:15
Odrasli SKINULA JE 25 KILOGRAMA ZA MESEC DANA - koristila je kapi za mršavljenje, a onda je počelo povraćanje i usledilo je NAJGORE! 18:35
Odrasli VEŠTAČKA INTELIGENCIJA I ZDRAVLJE: Srbija i Švajcarska ujedinjene u cilju unapređenja prevencije i smanjivanja opterećenja u zdravstvenim sistemima 16:18
Odrasli MAMOGRAM JE BIO DOBAR, A ONDA SU MI SE PO TELU POJAVILE ČUDNE MODRICE: Zanemarila sam 4 znaka raka dojke, jedan je bio JEZIV! 15:05
Tetka Saveta OVIH PET VRSTA MESA MESARI NIKAD NEĆE KUPITI U PRODAVNICI: Bolje da ih izbegavate - evo kako nas varaju! 12:01
Odrasli BOJA LICA OTKRIVA SVE O VAŠEM ZDRAVLJU: Ako ovo primetite oko očiju, ODMAH idite kod lekara, a posebno je opasna jedna boja! 07:45
Odrasli OVO POVRĆE ČISTI KRVNE SUDOVE I IZBACUJE HOLESTEROL IZ TELA: Dodaje se čak i u gulaš, a ukus je neverovatan! 07:10