Strast OVAKO IZGLEDA JEDAN OD 1.000 MUŠKARACA KOJI JE ČEKAO U REDU DA IMA ODNOS SA BONI BLU! Otkrio je jezive detalje tog čina: Kad sam to ugledao u sobi, pripala mi je muka! (FOTO) 12:12
Odrasli NAJSMRTONOSNIJI GINEKOLOŠKI RAK ODAJE SE OVIM ZNACIMA - svaka može da oboli zato OPREZNO! Prof. dr Pažin objasnio kako se leči 15:10
Vesti NAKON 3 SINA HTELA JE DEVOJČICU, A ONDA JE NJEN STOMAK POČEO DA RASTE VIŠE NEGO ŠTO JE NORMALNO: Lekar samo što nije pao od šoka 13:10
Odrasli DR DEJAN FILIMONOVIĆ IZNEO JEZIVU ISTINU O POROĐAJIMA DEVOJČICA - najmlađa je imala samo 13 godina: Ovo je PROBLEM! 10:10
Roditeljstvo NA ULTRAZVUKU JE UGLEDALA BEBU I JOŠ 6 JEZIVIH DETALJA: Lica ginekologa i tehničara bila su preneražena, niko nije mogao da joj kaže šta to raste u njoj! (FOTO) 08:30
Odrasli KADA KAŽETE PACIJENTKINJI OVO VI STE ZLOČINAC, ALI TO JE ISTINA! Ginekolog prof. dr Ana Mitrović otkrila ROK TRAJANJA JAJNIKA, iznenadićete se! 12:01
Odrasli DR VANJA MILOŠEVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ABORTUSU: Ono što je rekao dira pravo u srce, a onda spomenuo i najvažnije osobe u svom životu! (VIDEO) 19:30
Vesti ISPOVEST GINEKOLOGA DR VANJE MILOŠEVIĆA DIRA PRAVO U SRCE: Događaj iz detinjstva odredio mu je sudbinu, a postao je drugačiji čovek nakon tragedije iz 1999! (VIDEO) 17:45
Odrasli "MOJE TELO JE HRANILO BEBU, ALI I JOŠ NEŠTO U MOM STOMAKU": Očajna žena otkrila kroz kakav je pakao prošla u trudnoći, kada su je otvorili - i hirurzi su zanemeli! 16:05
Odrasli IAKO SAM LEKAR, ZANEMARILA SAM 2 RANA ZNAKA RAKA DEBELOG CREVA: Ako ovo osetite, odmah tražite pomoć lekara! 11:05
Odrasli IMALA JE GROZAN SVRAB TAMO DOLE: Doktori je lečili antibioticima, a onda je usledila ŠOK dijagnoza 20:30
Odrasli "TO JE BOMBA, IMA 200 PUTA VEĆU KONCENTRACIJU HORMONA" Dr Vanja Milošević upozorava žene na uzimanje OVE tablete 06:31