Odrasli BILA JE PRED POROĐAJ I ODJEDNOM JE POČELA DA KAŠLJE I OTEŽANO DIŠE: Kada su je lekari snimili zanemeli su od šoka šta vide pored bebe! (VIDEO) 19:01
Odrasli SVAKI UDAH JOJ JE PRIČINJAVAO BOL, lekari su je vratili kući uz objašnjenje da ima grip i alergiju: Prvi simptom RAKA PLUĆA je ignorisala godinama, a onda ju je zaboleo prst na nozi! (VIDEO) 07:30
Odrasli ŠOKANTNO OTKRIĆE, AKO OVAKO KUVATE ČAJ RIZIKUJETE NEPLODNOST I RAK: Doktori upozoravaju na sastojke opasne po život 06:10
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 14:01
Odrasli TRPEO JE BOLOVE U GRUDIMA, ALI LEKARI SU GA VRATILI KUĆI - govorili su da je pod stresom i davali mu lekove za smirenje! Ispostavilo se da mu je najveći problem bio što NIJE PUŠAČ! 11:14
Dete TROGODIŠNJAK JE KOLABIRAO I PAO U KOMU! Lekari su došli sa jezivom vešću - otkazuju mu organi i isključiće ga s aparata, BIO JE VELIKI PETAK! 17:10
Odrasli RANI SIMPTOM RAKA PLUĆA VIDI SE U URINU: Opaka bolest može se otkriti mesecima, pa čak i godinama pre dijagnoze! 12:50
Odrasli IMAM 29 GODINA I DUGO SAM IGNORISAO 2 SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kad sam ovo napipao na vratu znao sam da sam teško bolestan 12:30
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE POBEDIO RAK: Dali su mu 2 godine, krivili steroide - a on danas izgleda bolje nego ikad! 11:30
Odrasli PRVI ZNAK RAKA PLUĆA JAVLJA SE MNOGO PRE SVIH, A ONDA SLEDE JOŠ 4 NEOBIČNA SIMPTOMA: Svi se plaše kašlja, ali ovo je mnogo gore! 08:30
Odrasli 9 SIMPTOMA RAKA PLUĆA KOD NEPUŠAČA! Šokantna upozorenja lekara - znaci se potpuno razlikuju nego kod osoba koje konzumiraju cigarete, razlog je MISTERIJA! 14:45
Odrasli NAMIRNICE KOJE MOGU DA SMANJE RIZIK OD 14 VRSTA KANCERA: Ženama i deci se preporučuju, a muškarci moraju da budu oprezni 06:50