Roditeljstvo MAJKA 12 DECE U PETOJ DECENIJI PONOVO TRUDNA: Verovala je da ulazi u menopauzu, pa napravila veliku grešku! (FOTO) 16:20
Vesti JA SAM SUROGAT MAJKA, RODILA SAM 10 DECE ZA 14 GODINA: Jedno pitanje joj uvek svi postavljaju! 13:02
Zanimljivosti OVOM ODLUKOM KEJT I VILIJAM UZDRMALI MONARHIJU: Umesto hladnog zamka, izabrali "skromnu" kuću - evo šta će sve imati u novom domu! (FOTO) 11:02
Roditeljstvo DA LI DECU TREBA KAŽNJAVATI: Kako da vas slušaju bez vike i izrastu u osobe koje zrače samopouzdanjem 16:40
Vesti DEJVIDU I VIKTORIJI BEKAM JE SRCE SLOMLJENO, IMAJU UTISAK DA JE NJIHOV SIN ZAUVEK NAPUSTIO PORODICU: Ono što je Bruklin uradio, niko iz familije ne može da mu oprosti! 12:00
Zanimljivosti KONAČNO! POSLE 8 GODINA VEZE VERILI SE RONALDO I GEORGINA: Nećete verovati koliko košta ogroman dijamant na ruci partnerke čuvenog fudbalera! (FOTO) 22:01
Brak i veze GORE OD PRELJUBE, STRAŠNIJE OD IZDAJE, MUŽ JE PONIZIO NA SVOM ROĐENDANU: Kada je čula šta joj je rekao pred svima, okrenula se i pobegla zauvek! 18:10
Zanimljivosti BIVŠI MUŽ SLAVNE GLUMICE UHVAĆEN SA 20 GODINA MLAĐOM: Ljudi u šoku - ona je mini verzija njegove nekadašnje žene! 09:40
Odrasli DOKTOR DRAGAN IVANOV TVRDI: DECI SVAKODNEVNO DAJEMO TOKSIN, NESVESNI KOLIKO ŠTETI - opasnije je od visokog holesterola i duvanskog dima zajedno! 19:20
Brak i veze PROGOVORILA SUPRUGA DŽEJMIJA OLIVERA: Meni je 10 puta gore nego njemu - u tri rečenice žena sve objasnila! (FOTO) 16:01
Dete NE BIRAŠ IH SAM, OVE STVARI NASLEĐUJEŠ OD RODITELJA: Utiču na kilažu, inteligenciju, pa čak i zdravlje! 10:52
Brak i veze U BRAKU SMO 14 GODINA, A SUPRUGU NE SMEM DA POLJUBIM ILI DODIRNEM: A onda sam saznao šta krije od mene! 22:00